Ecooking - dansk økologisk hudpleie på sitt beste

Har du prøvd noen av disse fantastiske produktene?

Publisert Sist oppdatert

Ecooking:

– Hva velger ekspertene selv, når de har alle ingredienser til rådighet og null begrensninger?

Det var utgangspunktet til den danske hudpleieprodusenten Tina Søgaard da hun i 2014 startet produksjon av hudpleieprodukter hjemme på sitt eget kjøkken. Hun var nyskilt, noe som hadde satt tydelige spor - Huden hennes var trøtt og lei og trengte pleie!

På dette tidspunkt hadde Tina allerede en virksomhet som produserte hudpleieprodukter for andre merker. Hun hadde derfor all verdens råvarer til rådighet og ikke minst tiår med erfaring om hva som faktisk funker for huden.

– Jeg tok bokstavelig talt saken i egne hender. Jeg gikk til laboratoriet og valgte ut de ingredienser som skulle til, også blandet jeg de sammen til kremer, serumer og oljer i mitt eget kjøkken. Annen hver dag rørte jeg inn nye forsyninger, og oppbevarte det hele i kjøleskapet.

Resultatet kom fort og det gikk ikke ubemerket hen. Snart ville venner og familie også prøve de hjemmelagde produktene.

Så Tina startet en mindre produksjon hjemme på sitt eget kjøkken. Hun oppbevarte produktene i brune enkle glasskrukker, de samme som hun bruker den dag i dag.

Ecooking - En serie problemløsere

Det hele startet med syv produkter som var rettet mot hudproblemene Tina hadde. Men etterhvert som etterspørselen etter løsninger på spesifikke hudproblemer økte, lagde Tina flere og flere produkter.

Det er derfor ingen rød tråd eller noen gjennomgående ingredienser som går igjen i Ecookings produkter - alle er utviklet for å løse spesifikke hudproblemer.

Ryktet om Tinas effektfulle produkter spredde seg fort, og hun ble kontaktet av kosmetologer og butikker som var interessert i å selge produktene hennes.

Slik så hudpleiemerket Ecooking dagens lys i 2015, og idag er den hjelpen Tina ga seg selv og sine nærmeste, tilgjengelig for alle.

#foodforyourskin

Filosofien til Ecooking er som følger - Hudpleie skal være enkelt, effektivt og effektfullt.

Du skal få sunn og fin hud ved å bruke 1 minutt morgen og kveld på rens og fukt, og 10 minutter i løpet av uken på peeling og masker.

Det er den daglige rutinen som gjør at huden holder seg sunn og frisk når du runder 50!

I dag består Ecooking av hele 60 produkter som alle har det samme utgangspunktet - å løse de hudproblemene folk har - være seg kvinner, menn, unge eller gamle.

Ecooking passer for alle, uansett hudtype og alder. Det finnes produkter til enhver hudtype og aldersutfordringer- være seg linjer, rynker, akne eller rødmusset hud.

Ecooking tilbyr en egen hudpleieserie for menn - og mange av Ecookings produkter er uten parfyme, slik at de kan brukes av alle - fra multiolje for babyhud til akneserum til tenåringers problemhud.

Og etikettene har samme formål, nemlig å forklare hva produktet er, hva det kan, hva det inneholder og hvordan det skal brukes.

Ecooking bruker så høy andel av økologiske ingredienser som mulig. Samtidig etterstreber de å bruke naturlige og organiske ingredienser i sine produkter, men det skal ikke gå på bekostning av effektivitet!

På emballasjen er hver ingrediens listet og de ingrediensene som er listet med en eller to stjerner, indikerer at produktet inneholder naturlige eller organiske ingredienser.

Ecooking er produsert med tanke på miljøet. Emballasjen kan blant annet brukes på nytt og er nedbrytbar og alle produktene er lokalproduserte i Danmark.

Powered by Labrador CMS