Favoritter på hjemmekontoret

Hei fra ELLE-redaksjonen på hjemmekontor...

Publisert Sist oppdatert

Selv om mange er tilbake på kontoret, har vi i ELLE-redaksjonen fortsatt en del hjemmekontor.

Vi har kontorer på Aker Brygge og de fleste er avhengige av kollektiv transport til jobb, selv om Julie Marlen og Nathalie er ganske så flinke til å sykle. Derfor har vi fortsatt fleksi-kontor og jobber for det meste hjemmefra.

Her kommer en liten hilsen fra hjemmekontoret, og noen favoritter som er absolutte must når jobbhverdagen er flyttet hjem.

Hilsen fra hjemmekontoret

Julie Marlen, digitalredaktør: Denne situasjonen vi har vært i denne våren er helt surrealistisk. Jeg føler meg heldig som fortsatt har jobb, og at jeg og familie og venner er friske. På hjemmekontoret prøver jeg å være mest mulig effektiv 8-16, og så logge av for at det ikke skal bli jobb 24/7. Men at det er litt utfordrende å dele hjemmekontor med en gitarist, må jeg ærlig innrømme …

Johanna, event- og markedssjef: Vi har 7 barn og ungdommer hjemme, så mitt beste tips til hjemmekontor er å ikke jobbe hjemme. Storesøster Camilla har hatt hjemmeskole med alle barna, og Axel og jeg jobber fra vårt «gjemmekontor» på Majorstua.

Marthe, redaksjonssjef og skjønnhetsredaktør: Jeg hadde ambisjoner om å ha fast hjemmekontorplass ved spisebordet, men endte på dag to opp i sofaen med hund og laptop i fanget. Har enda ikke kommet oss opp av den sofaen …

Vibeke, art director og innholdssjef: Vi er to voksne med hjemmekontor, og tre små barn, så jeg er stadig på vandring rundt i huset for å finne et rolig sted. Som regel betyr det at kaoset følger etter … Akkurat her har jeg installert meg i stua, med de minste krabbende rundt. Det fine er at vi får masse tid sammen, ulempen at det er vanskelig å holde en lang tankerekke før etter kl 20.

Petra, sjef- og moteredaktør: La oss håpe vi alle klarer å være strenge med oss selv og vår egen utålmodighet, så vi sammen bekjemper denne krisen vi befinner oss i. Mens vi venter på lysere tider, har jeg delt hjemmekontor med han her som har hatt hjemmeskole.

Nathalie, innholdsprodusent og influencer manager: Spisebordet har fungert som min kontorpult de siste ukene. Friske blomster og litt godteri i skåla har hjulpet på stemninga, men nå savner jeg virkelig kollegene mine og ELLE-kontoret!

Vi håper at alle er tilbake for fullt på kontoret etter ferien!

Favoritter på hjemmekontoret

Når man jobber hjemmefra er det en del ting man plutselig får bruk for, som man kanskje ikke hadde savnet så mye før. På lista vår over must haves på hjemmekontoret finner du, blant annet, et helt fantastisk head set med lydisolering, kaffemaskinen vi ikke kan leve uten, maskinen som gir deg friskt boblevann, den ultimate maskinen å jobbe hjemme på og litt småtteri som gjør jobbhverdagen litt morsommere.

Sennheiser MOMENTUM Wireless, 3.790,-

Tidligere i vår kom favorittene MOMENTUM Wireless i en ny, lekker farge; sandhvit. Dette er det absolutt viktigste tilbehøret når man har hjemmekontor. Nabo på fem år som har en røst som skjærer gjennom det meste? Samboer som er gitarist? Omlegging av trikkeskinner i gata? – Ingen problem.

Disse hodetelefonene sørger for stillheten og roen du trenger for å konsentrere deg og være effektiv på hjemmekontoret. Samtidig som de er behagelige å ha på og ser rimelig lekre ut.

Med opptil 17 timers batteritid, bluetooth-tracker, automatisk av/på-funksjon, støydempingsfunksjon med tre moduser og høytalersystem av ypperste kvalitet, er dette en investering du ikke kommer til å angre på. Du kan også enkelt styre innstillingene i appen.

De kan brettes sammen og legges i den lille, lekre grå vesken sin og får fint plass i jobbveska.

Samsung Galaxy Book Ion, fra 18.300,-

Gira på utekontor, men ser ikke hva som foregår på skjermen?

Samsung har lansert tre nye produkter i Galaxy Book-serien. Bærbare datamaskiner med QLED-skjerm, som du kan jobbe utendørs med og imponerende batterikapasitet.

Vi har lagt vår elsk på Galaxy Book Ion.

Maskinen har 13 tommers QLED-skjerm, men veier i underkant av 1 kilo, den er intuitiv å bruke, og synkronisering mellom forskjellige enheter er ukomplisert og batterikapasiteten er på 20 timer.

Hjemmekontor blir en lek med denne også når du tar den med deg på kafe.

Espressomaskin fra Smeg, 3.485,-

Altså... Hvor fin er ikke denne?

Kaffe må man ha på hjemmekontoret, og da kan man jo like gjerne investere i en kaffemaskin som ser skikkelig bra ut på kjøkkenbenken?

Espressomaskinen har melkesteamer, som gjør at du kan lage espresso, cappuccino og mocha med enten filterkaffe eller kaffeputer.

Du kan lage opptil to kommer espresso samtidig, og nevnte vi at den bare er sååååå fin? Den kommer i flere farger.

Kullsyremaskin fra AGA, 1.999,-

Friskt vann må man ha på hjemmekontoret. Vi elsker boblevann, og Aarke fra AGA er både fin å se på og lager enkelt boblevann. Flaskene er og veldig fine.

Dyson Pure Humidify+Cool, 7.890,-

På varme, klamme dager kan man virkelig savne kontorets air condition. Nye Dyson Pure Humidify+Cool™ kjøler ned rommet og gir deg frisk luft.

Den har mange funksjoner, er stillegående og er et must om du bor i leilighet uten balkong.

Den geniale vifta har luftfukter og gir deg perfekt inneklima, samtidig som du kan styre hvor mye vind du vil ha, hvilken retning du vil at den skal blåse.

Sett den på auto og den optimaliserer luftfuktigheten og temperaturen i rommet.

Filteret er enkelt å skifte, og det er lett å fylle på vann, noe du trenger å gjøre overraskende sjeldent.

Vi hadde faktisk ikke overlevd sommeren med hjemmekontor uten denne. Egentlig skulle vi hatt en i alle rom.

Samtidig ser den ikke så verst ut til å være ganske stor.

Face mist fra Sturm/Skincity, 989,-

Hydrating Face Mist fra Dr. Barbara Sturm gir deg fukt og glød på hjemmekontoret.

Ingrediensene skal berolige stresset hud.

Vi har den stående framme på hjemmkontoret og tar et spray innimellom. Det gir deg en skikkelig boost av friskhet.

Håndsåpe fra C Soaps, 199,-

2020 var året vi ble over middels interesserte i håndsåpe.

Det er ingen hemmelighet at vi ELLEsker det norske merket CSoaps, og håndsåpen er intet unntak.

Den milde såpen lukter friskt og naturlig, og er uten unødvendige kjemikaler og tilsetningsstoffer.

Favorittene våre er saltvann og agurk & mynte.

Håndkrem fra Life, 79,-

Når man vasker hendene så ofte som man skal, er en god håndkrem et must.

Denne fra Life er en ny favoritt.

Den gir masse fukt, er lett og trekker raskt inn i huden. Ingen kliss på tastaturet med denne!

Den er fri for parabener og mineraloljer og er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Powered by Labrador CMS