Vårens trendplagg: Dunvesten

Foto: Instagram @majanilssonlindelof/produsentene

Nå vil vi kle oss i strikkegensere, skjerf og vatterte dunvester!

Publisert Sist oppdatert

Dunvest, eller boblevest, tok motebildet med storm i 2020 – og det ser ut som at den har kommet for å bli, i hvert fall for én sesong til. Nettbutikkene bugner av lekre dunvester, og fargepalettene som gjelder er foreløpig beige og sort.

Boblevesten bemerket seg kanskje litt ekstra når Maja Nilsson Lindelöf gjorde et samarbeid med Gina Tricot i fjor, og den boblevesten, den havnet på alles lepper. Vi er veldig glad for at trenden fortsetter.

Denne sesongen er det nemlig vatterte vester, eller rettere sagt "vaffel"-vester som gjelder. Vatterte plagg har bemerket seg allerede i denne sesongens motebildet hvor vaffeljakker fortsatt er å spotte flere steder. Og under moteuken i Milano var det ikke bare ett, men flere motehus hvor store deler av høst- og vinterkolleksjonene bestod av vatterte plagg som vester, jakker og bukser.

Så, denne sesongen er det vester med vaffelmønster vi vil gå med.

Vestene kan være både lange og korte, ha belte i midjen eller med hette. For å holde varmen vil vi style vesten med lekre strikkegensere (gjerne ganske tykke), i fargepaletter som brunt, grått, sort og hvitt. For å gjøre det litt ekstra elegant (og varmt), pakker vi oss inn i et deilig kasjirskjerf og slenger en ekstra genser over skuldrene.

Bukser vi vil bruke til er jeans med flare, skinnbukser eller hvite jeans – alt passer.

Dunvest: Våre favoritter

Vest i vaffelmønster fra Arket, kr 990 (annonse)

Lang vest i vaffelmønster fra Samsøe & Samsøre, kr 1800.

Kort boblevest med belte i midjen fra Gina Tricot, kr 649.

Lang dunvest med hette fra Zara, kr 749.

Lang dunvest fra Zara, kr 599.

Powered by Labrador CMS