Norske Peter Dundas med egen haute couture-visning i Paris

Dette er en kolleksjon laget av kjærlighet - klær jeg elsker, til kvinnene jeg elsker.

Publisert Sist oppdatert

Paris, søndag 2. Juli: - En ny Dundas verden.

Han har vært sjefsdesigner for både Emanuel Ungaro, Pucci og Roberto Cavalli. Nå vil den høyt respekterte nordmannen stå på egne ben, derfor viet han sin første Haute Couture visning i Paris til kvinnene som alle har gjort det mulig for han å komme dit han er idag.

- Inspirasjonen min kommer fra barokken, den tidsepoken som er toppen av estetisk overbærhenhet sett i mine øyne, med en følelse av letthet som er mer moderne, skriver Dundas på sin Instagram @dundasworld.

På et annet bilde har han skrevet: - For meg dreide denne kolleksjonen seg om friheten til å kunne putte sammen farger, strukturer, broderier og teksturer til noe jeg elsker. Med denne kolleksjonen ønsker jeg å skape en tillitserklæring til en ny identitet, min egen. Kolleksjonen dedikerer jeg til jentene mine.

Kolleksjonen er laget av kjærlighet - det er klær jeg elsker, til kvinnene jeg elsker" - Peter Dundas. Foto: Getty Images.

Petra Middelton, moteredaktør i ELLE, om den første Dundas kolleksjonen:

Foto: @DundasWorld.

- I kjent, rocka Peter Dundas stil - super sexy og glamorøst! Inspirert av 70-tallet og det nordiske. Dundas Haute Couture-visning var en oppsummering av Peters karrriere så langt, dedikert til sine trofaste jenter og tidligere kolleksjoner. Super sexy som da han jobbet for Ungaro, glamorøst som hos Pucci og rocka som da han var hos Cavalli.

Hvert antrekk er presentert som en individuell kreasjon - et plagg fra en virkelig garderobe, garderoben til en ekte @DundasWorld jente. Foto: @DundasWorld.

Powered by Labrador CMS