horoskop

Duftlyset for deg – ifølge ditt stjernetegn

Hvilket duftlys er «deg»?

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker duftlys og vi elsker horoskop og stjernetegn, så hvorfor ikke kombinere dem? Dette er vår offisielle/uoffisielle guide til hvilket duftlys som passer best for deg – ifølge ditt stjernetegn.

Les ditt daglige horoskop her.

Væren 21/3-19/4

Værens element er ild, så det sier seg selv at dette stjernetegnet bør ha minst ett duftlys i hjemmet sitt – eller hva? Væren er kjent for å være uredd, ærlig, fryktløs, ambisiøs, og en som elsker å føle seg som nummer en. De har heller ingen filter, og selv om de blir raskt sinte går det over nesten like fort. De har høy energi og liker ikke å kaste bort tiden da de fort kan kjede seg.

Den idelle duften for Væren er derfor varm og woody, men likevel forfriskende, gjerne med innslag av sitrus.

Tyren 20/4-20/5

Tyrens element er jord, så det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at dette stjernetegnet omtales som jordnært. De er også logiske, materialistiske, sta, og til å stole på. De er bedagelige og elsker å slappe av – gjerne hjemme. De misliker store endringer.

Den idelle duften for Tyren derfor beroligende, gjerne med innslag av epler, honning, sandalwood, amber, rose og tre.

Tvillingene 21/5-6/20

Tvillingnenes element er luft. Typiske trekk for stjernetegnet er kreativitet, oppfinnsomhet og spontanitet. De er også svært sosiale og snakkesalige.

Tvillingenes ideelle duft er lekent, gjerne med noter av bergamot, mint, lavendel og sitrongress.Krepsen 21/6-22/7

Krepsens element er vann, og dette stjernetegnet er kjent for å være hard på utsiden, men myk på innsiden. Det er trygt å si at Krepsen er følsom, og ofte kan de både slite med å si nei og ta på seg andres problemer. Dette også et stjernetegn som er opptatt av komfort.

Krepsens ideelle duft er søt med innslag av kamomille, jasmin, sitron, lilje og rose.

Løven 23/7-22/8

Løvens element er ild, og man kan trygt si at det er mye lidenskap i dette stjernetegnet. De er også lojale, sterke ledere som utstråler varme – nesten på kongelig vis. De har ofte store personligheter og vil skille seg ut. Dette er også et stjernetegn som elsker luksus.

Løvens ideelle duft er varm og intens med noter av krydder, vanilje, ingefær, sitrus og rosmarin.

Jomfruen 23/8-9/22

Jomfruens element er jord, som også er betegnende for den realistiske jomfruen. Dette stjernetegnet beskrives som logisk, systematisk, og er en realist i dyp kontakt med den fysiske verden.

Jomfruens ideelle duft er rik og søt med noter av salvie, sitrus og tre.

Vekten 23/9-22/10

Vektens element er luft og stjernetegnet defineres av sin evige søken etter balanse. Vekten er både ekstrovert og introvert, logisk og likevel kreativ, spontan, men likevel organisert. De streber etter fred og ro i sitt eget liv, men også for andre. De er opptatt av balanse og harmoni, og god estetikk.

Vektens ideelle duft er harmonisk, earthy, frisk og floral, gjerne med noter av kamomille.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionens element er vann, og i likhet med sitt element er også Skorpionen dynamisk. De gjemmer ofte en emosjonell kjerne bak et hardt ytre, og det er ikke alltid like lett å vite om de er seriøse eller spøker. De er komplekse, vittige og har et stort temperament.

Skorpionens ideelle duft har noter av hyacint og tuberose.

Skytten

Skyttens element er ild. Dette stjernetegnet beskrives som rastløs, ærlig, optimistisk og begeistret. Skytten er også svært opptatt av selvstendighet, og har alltid et åpent sinn.

Skyttens ideelle duft har noter av bergamot, sitron, rosmarin, nellik og saffran.

Steinbukken

Steinbukkens element er jord, som passer godt for dette stjernetegnet som karakteriseres som både ansvarlig, seriøs og pliktoppfyllende. De har også være alvorlige og strenge, men er likevel flittige og tålmodige.

Steinbukkens ideelle duft har noter av mimosa, myrra, lavendel og vetiver.

Vannmannen 20/1-18/2

Vannmannens element er luft. Dette stjernetegnet trives best i store grupper, men kan likevel føle seg som en outcast. De er empatiske, emosjonelt intelligente og ukonvensjonelle.

Vannmannens ideelle duft har noter av lavendel, patchouli og tre, men hint av hav.

Fiskene 19/2-20/3

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at fiskenes element er vann. Fiskene er drømmende, intuitive, sensitive og romantiske, og de svømmer seg gjennom livet langs en fin linje midt mellom fantasi og virkelighet.

Fiskenes ideelle duft har noter av sandalwood, jasmin, gardenia og vanilje.

Powered by Labrador CMS