skjønnhet

Duften av sommer og nostalgi: Våre favoritter fra Piz Bun

Feriefølelsen på flaske. 

Publisert Sist oppdatert

Er det flere som får feriefølelsen når de lukter på Piz Buin-produkter? I så fall er du ikke alene. Det er bare ett eller annet med den duften som minner om sol, varme og strand. Det er faktisk også noe veldig nostalgisk med disse produktene – Piz Buin har eksistert helt siden 40-tallet, så det er kanskje ikke så rart at duften gir denne herlige følelsen. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra de ulike seriene til Piz Buin som du kan lese mer om under. Merket har også en nyhet som vi gleder oss til å teste denne sommeren!

Greit å vite: Piz Buin sin avanserte UVA- og UVB-solfiltersystem er et gjennombrudd innenfor solbeskyttelsesteknologi. Systemet tilbyr både fotostabilt og bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse, i tillegg til at alle produktene følger de nyeste europeiske forskriftene. 

Nyhet fra Piz Buin

Moisturising Face Cream SPF 50 er en solkrem til ansiktet som tilfører ekstra fuktighet og trekker lett inn i huden. Det er alt vi ønsker oss i en solkrem. Den er også helt perfekt under makeup – til de dagene man ønsker å bruke det. 

Denne solkremen tilhører Moisturizing-serien som du kan lese mer om lenger ned i saken. 

Velg en solkrem med høy SPF – slik som denne som har SPF50 – slik at du beskytter huden i den varme sommersolen. 

Solkremen inneholder Vitamin E og solsikkeolje, de er vann og svetteresistent og etterlater ikke hvite merker. 

Piz Buin-serier

Her får du alle de ulike seriene i Piz Buin-sortimentet. Her finnes det virkelig noe for alle – uansett hudtype. Vi har plukket ut én favoritt fra hver serie (selv om vi gjerne skulle valgt alle), så klikk deg inn for å se resten av produktene i hver kategori. 

Piz Buin Moisturising – solkrem for alle hudtyper

Piz Buin Moisturising er Piz Buins mestselgende serie og kommer i mange ulike varianter. Piz Buin Moisturising inneholder effektiv UVA- og UVB-bredspektret solbeskyttelse basert på Piz Buins avanserte UVA- og UVB-solfiltersystem. Alle produktene er beriket med en kraftig antioksidant som motvirker for tidlig aldring.

Vår favoritt i serien:

Denne har vi alltid i strandvesken. Piz Buin Moisturising Lipstick er en fuktighetsgivende leppestift med Aloe Vera, kjent for sine beroligende egenskaper. 

Se flere produkter i Moisturising-serien her. 

Piz Buin Allergy – for sensitiv hud

Piz Buin Allergy er utviklet i samarbeid med dermatologer for å beskytte solsensitiv hud. Produktene beroliger og hjelper til å forsterke hudens forsvar mot eksterne påvirkninger, og inneholder i tillegg et unikt beskyttelseskompleks som kombinerer avansert UVA- og UVB-filter med Calmanelle. 

Vår favoritt fra serien: 

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50+ er super for deg med sensitiv hud. Vi velger gjerne en med høy faktor for å sikre god beskyttelse. Allergy Lotion gir fuktighet som beroliger solsensitiv hud. Den absorberes raskt i huden og er svette- og vannresistent.

Se flere produkter fra Sensitive-serien her. 

Piz Buin Tan & Protect – selvbruning og solkrem

Piz Buin Tan & Protect både beskytter huden mot solen og gir en naturlig brunfarge. Produktene inneholder teknologien Illumitone, som bidrar til å forbedre hudens egne naturlige bruningsprosess. Dette skal gi en naturlig raskere og vakrere brunfarge.

Vår favoritt fra serien: 

Vi ELLEsker kroppsolje, så Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30 er et perfekt sommerprodukt. Oljen tilfører huden fuktighet, absorberes raskt, etterlater ikke hvite flekker eller føles fettete eller klebrig. 

Se flere produkter fra Tan & Protect-serien her. 

Piz Buin After Sun

Piz Buin After Sun er laget spesielt for å roe ned en solstresset hud, og inneholder flere pleiende og beroligende ingredienser enn en vanlig bodylotion. Ved å tilføre huden ekstra fuktighet kan man unngå flassing, slik at brunfargen potensielt holder lenger.

Vår favoritt fra serien: 

En deilig og avkjølende spray etter en dag på stranden? Ja, takk! Piz Buin After Sun Instant Relief Mist Spray er nesten et must gjennom sommeren. Det er en ultralett mistspray som gir beroligende og frisk pleie til huden etter soling. Den absorberes raskt og føles ikke fet på huden. 

Se flere produkter fra After Sun-serien her. 

Se hele sortimentet til Piz Buin her. 

Powered by Labrador CMS