Julegavetips: Parfyme er alltid en god idé!

Julegavetips parfyme

Den beste julegaven til deg selv eller en du er glad i...

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med N.C.P.

Lyst til å gi en skikkelig fin julegave til noen du er glad i? Da er parfyme alltid en innertier, og duftene fra N.C.P. er umulige å ikke like!

VI "ELLE"SKER DUFTENE FRA N.C.P.

Parfymene fra N.C.P. er alle unisex og kan brukes av både deg og kjæresten, og det beste av alt – De har få ingredienser og passer perfekt for layering, slik at du kan dufte en ting på en hot date og noe helt annet når du skal i et viktig møte.

Til deg som elsker lette og forførende dufter

Bestselgerne til N.C.P. er 702 Musk & Amber og 301 Jasmine & Sandalwood. De er også veldig fine å kombinere sammen, eller med andre dufter.

301 Jasmine & Sandalwood er en svært tiltalende, sensuell og lett blomsterduft. Duften inneholder noter av jasminblader, hvite blomster, og mykt og elegant sandeltre. En lett og forførende duft og en favoritt blant mange.

Til deg som elsker vanilje

501 Iris & Vanilla er nydelig å kombinere med 301, og tilfører duften mer fyldighet.

501 er en pudret, sensuell og mystisk duft. Hovedingrediensen i duften er iris og fiol, omgitt av en fristende komposisjon av blomster. Vanilje og karamell gir duften en varm, fyldig og pudret karakter.

Til deg som elsker Musk

702 Musk & Amber er en forlokkende duft, med rene og luftige akkorder av jasmin, som hviler på en forførende varm base av musk. Denne er fantastisk alene, men også helt NYDELIG i kombinasjon med 703 Tonka bean & Musk for å fremheve den varme basen av musk i begge parfymene.

Ønsker du en friskere, sødmefull og elegant duft kan du kombinere med 201 Apple & Driftwood.

Til den sensuelle

707 Oud & Patchouly er perfekt for sesongen vi er inne i nå. Duften er dyp, fristende og sensuell.

Orientalske noter av kardemomme og safran gjenspeiles på en dyp og harmonisk base av patchouli, oud og musk. Nydelig alene, men også fantastisk i kombinasjon med 201 Apple & Driftwood eller 701 Leather & Vetiver for en mer sensuell og karakteristisk duft.

Til deg som ikke klarer å velge

Vi i ELLE sverger til Discovery Set´ene fra N.C.P. som inneholder enten 4 eller 7 små parfymeflasker. Perfekt for deg som liker å bruke ulike parfymer til ulike anledninger eller hvis du ønsker å eksperimentere med ulike dufter. De er også perfekte å ha med seg i veska eller toalettmappen når du er på farta.

N.C.P. tilbyr et hav av dufter, og med sine få ingredienser er de perfekte å kombinere slik at du kan skape din signaturduft som er unik for deg.

Få ingredienser gjør det enkelt å tilpasse duften etter humør, stemning, sesong og situasjon. Bær duftene fra N.C.P. alene eller kombinert med andre dufter, som vil skape en helt ny opplevelse. Det er som yin og yang. Det handler om balanse. Alt er mulig, og alt er lov!

Sjekk ut alle parfymene fra N.C.P. her!

Powered by Labrador CMS