7 lekre duftlys til hjemmekosen

Pynt opp hjemme med disse herlige duftlysene.

Publisert Sist oppdatert

Beste duftlys: Akkurat nå vil vi krølle oss sammen med pledd foran peisen, ha noe varmt og godt i koppen, og fylle rommet med levende og velduftende lys.

Her har vi samlet de deiligste duftlysene for innekos, harmoni og velvære.

Den perfekte gaven til en du er glad i – eller deg selv!

Beste duftlys: 7 favoritter

Amoln finnes hos Gimle / Parfymeri.no, kr 650
Duftlys blir ikke stort lekrere enn dette. Svenske Amoln lanserte sin kolleksjon med fem ulike lys i fjor, og alle duftene har sin egen historie inspirert av minner fra barndommen, romanser og magiske øyeblikk. Lysene er laget av etisk produserte og naturlige ingredienser, og voksen kommer fra raps høstet i Sverige. Av de fem duftene er 1945 og Sisu Bouquet våre favoritter. 1945 er en hyllest til en av grunnleggernes far, og lukter av blant annet bergamott, rose, appelsinblomst, sandletre og sedertre.
Dover Street, London fra Lavender & Lillie hos Illums, kr 559
Nå som vi ikke kan (eller bør) fly til London for en etterlengta storbyferie – ta heller London med deg hjem og inn i stua! Duftlyset Dover Street, London er en frisk og moderne duft som kombinerer lukten av Earl Grey-te, gin and tonic og grønne blader. En luksuriøs duft i en enda mer luksuriøs forpakning, som definitivt minner om – og lar tankene vandre til – en av våre favorittbyer.
Dette er vårt favoritt gjennom tidene. Det lukter varmt, pudret og interessant av lær, vanilje, patsjuli og fiol med et hint av søt fersken og plomme. Duften er så populær at Byredo også har laget en parfyme med samme noter, men vi synes helt klart at den egner seg best som duftlys, og vi kan garantere komplimenter fra besøkende når det er tent.
Private Collection Goji Berry fra Rituals, kr 325
Denne populære duften har vært borte noen år, men etter ønske fra kunder relanseres den denne høsten. Og det er vi glade for! Dette er det perfekte duftlyset for deg som liker søte og fruktige dufter med et eksklusivt preg, som frisker opp både hjemmet og hodet.

Klassiker

Feu de Bois fra Diptyque, kr 760
Feu de Bois er et av det franske dufthuset Diptyques desidert mest populære lys. Og det er ikke vanskelig og forstå hvorfor. Duften leder tankene til vedkubber av edeltre som knitrer i peisen, men uten den sterke lukten av røyk. Sofistikert, varm og helt nydelig på denne tiden av året. I hvert fall om du ikke har peis hjemme!
True Blue fra NATURALES by Rasa, kr 449
Liker du rene dufter, må du sjekke ut dette duftlyset. I tillegg er det bokstavelig talt rent. Det norske merket NATURALES lager hudpleie, parfyme og duftlys av helt naturlige ingredienser. Lysene består av økologisk soyavoks og essensielle oljer og brenner i 40 – 60 timer. True Blue har en deilig lukt av lavendel som virker beroligende og avslappende – helt perfekt å tenne noen timer før man skal legge seg!
Nurture fra iKOU, fra kr 295
Drømmer du om å bo i et eksklusivt spa? Eller i hvert fall være på et så ofte som mulig? Da er dette uten tvil duftlyset for deg. Australske iKOU er eksperter på produkter som gir deg den ultimate spa-følelsen i eget hjem, og duftlysene finnes i en rekke ulike varianter med essensielle oljer som skal hjelpe deg med å roe ned, kvikke deg opp eller bare gjøre deg litt gladere. Vår favoritt er Nurture som lukter av appelsin, kardemomme og vanilje, en duftkombinasjon, som skal løfte humøret og roe ned stress. Alle lysene er laget av 100 % naturlig plantevoks.
Powered by Labrador CMS