Du har vel fått med deg horoskopet for oktober?

Foto: @josefinekstroms

Se hvordan oktober blir for deg og ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

Den sjarmerende og ukompliserte Vekten styres av kjærlighetsplaneten Venus. Vekten omgir seg gjerne med mange venner både privat og på jobben. For deg er harmoni nøkkelen til alt, og som Vekt prøver du alltid å finne balansen – uansett om det dreier seg om venner og familie, jobb eller fritid. Så fort det blir for mye av noe i livet, synes du det er slitsomt. Du må ha balanse for å trives. Vekten er kjent for å slite med å ta beslutninger, for å være naiv og lett påvirkelig, men samtidig er du enkel å ha med å gjøre, idealistisk og behagelig. Du er en person som alle liker og ønsker å være sammen med.

Se dagens horoskop på ELLE.no hver dag!

Væren 21/3 – 20/4

Oktober blir en ny start for Væren, og denne måneden skjer det mange forandringer. Kanskje dreier det seg om et jobbytte, flytting, en ny kjæreste eller en avslutning på et forhold. Uansett hva som skjer i livet ditt, så kjenner du at det er til det bedre. Du trenger disse forandringene for å finne tilbake til den dynamiske energien som vanligvis preger tegnet ditt. I slutten av perioden går du inn i en kreativ fase.

Tyren 21/4 – 21/5

Nå er høsten her for alvor, og tempoet er høyt både privat og på jobben. I løpet av denne perioden er det viktig at du er nøye med mat og søvn. Pass deg for å skrenke inn på pausene, stresspise eller å legge deg for sent om kveldene. Nøkkelen til å orke mer hele denne perioden er at du tar vare på helsa. I midten av oktober dukker det opp en morsom, men tidkrevende utfordring på jobben. Slutten av oktober ser harmonisk ut.

Tvillingene 22/5 – 21/6

Mye av denne måneden kretser rundt én eneste beslutning som du er i ferd med å ta. Det høres kanskje veldig dramatisk ut, men fakta er at denne avgjørelsen kan komme til å påvirke mange ulike deler av framtiden din. Det blir en hel del sene kvelder der du sitter og veier fordelene opp imot ulempene. I midten av perioden passer det bra å reise bort en ukes tid eller en langhelg.

Krepsen 22/6 – 22/7

Mye i livet ditt dreier seg og de sterke følelsene du har for en spesiell person. Er du i et forhold, kan dette bli en romantisk tid, en periode som kun handler om dere to. Du gir deg hen og nyter hvert sekund dere er sammen. Som singel ser situasjonen din litt mer komplisert ut. Selv om du har innrømmet følelsene dine for deg selv, er det slett ikke sikkert at du er moden for å avsløre dem for den du lengter etter.

Løven 23/7 – 23/8

Denne perioden dreier seg mye om en ung person og vedkommendes liv. Dette kan være en venn, et barn eller en slektning. Denne personens gode og dårlige dager fyller hverdagen din og tar veldig stor plass i oktober. Selv om du syns at det både er fint og interessant å kunne hjelpe, så må du ikke miste deg selv og ditt eget liv oppi det hele. Prøv å finne tid til å gjøre noe som kun er for deg minst en gang i uka.

Jomfruen 24/8 – 23/9

Oktober blir en ny start for din del. Det meste som skjer denne måneden er positivt, men det finnes også enkelte tunge saker som du må ta fatt på nå. Du har en venn som tapper deg for energi og ikke gir noe tilbake, og det er på tide å avslutte dette vennskapet. Økonomisk har du en del ting å ta tak i; enkelte regninger har blitt liggende altfor lenge, og nå må du sette opp en fungerende spareplan.

Vekten 24/9 – 23/10

Oktober starter romantisk! Flørten fra forrige måned er i ferd med å utvikle seg til noe dypere. Det kan være et kjærlighetsforhold, men det kan også være at flørten går over til et varmt vennskap. På jobben venter det en hel del utfordringer denne perioden. Nye mennesker dukker opp i livet ditt i form av nye sjefer og kollegaer. Til å begynne med kan dette være slitsomt fordi hverdagen din kommer i ubalanse. Du må finne din plass i alt dette nye, og det kommer til å ta tid. En ny hobby får deg til å livne opp igjen, og gir deg energi i høstmørket.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Oktober blir litt roligere enn september. Du har funnet en god rytme på jobben, og denne hjelper deg framover – samtidig som du får tid til overs til venner og familie. I løpet av denne måneden søker du kontakt med nye mennesker. Du har behov for forandring, og den enkleste måten å få til det på nå er omgås nye folk. I slutten av perioden begynner du å planlegge en litt lengre reise.

Skytten 23/11 – 21/12

Oktober blir en lykkelig periode. Du trives med jobben – og med privatlivet. Er du i et forhold, bruker du mye tid sammen med kjæresten din. Som singel prioriterer du tid sammen med venner. Du liker å flørte, og det kan hende at du innleder et kort forhold, men mer enn det blir det ikke. En nær venn er mye borte denne perioden, og du kjenner på at du savner vedkommende.

Steinbukken 22/12 – 20/1

Følelsene fra forrige periode er fortsatt varme, men lidenskapen er mer håndterbar. Du er en del borte denne måneden – det kan være i jobbsammenheng eller i forbindelse med en hobby eller en reise du bestilte for lenge siden. Avstanden til hverdagen gir deg energi og får deg til å fokusere riktig. Når det gjelder kjærligheten, så kan reisene dine bidra til at den blir sterkere. Når dere endelig ses, så tilbringer dere mesteparten av tiden sammen.

Vannmannen 21/1 – 19/2

Oktober blir hektisk på flere måter. Du hjelper en kollega eller en venn med en privat hobby, og dette prosjektet tar en del tid. Jo bedre det går for vennen din, dess mer av tiden din tar det. Selv om du syns det er morsomt å hjelpe til, så innser du samtidig at du må finne tid til egne interesser også. På jobben blir utfordringene flere og prosjektene større, og bra er det at du greier å ha mange baller i lufta på én gang.

Fiskene 20/2 – 20/3

Denne perioden velger du samarbeidspartnerne dine nøye. Det er ikke bare viktig at dere trives sammen; dere må også ha det samme ambisjonsnivået for at det skal fungere. Du kommer tett på en kollega. Dere ser verden på samme vis, og dette forenkler samarbeidet og relasjonen deres. Som singel fokuserer du nesten utelukkende på jobb. Er du i et forhold, kan prioriteringene dine føre til en del krangel.

Mer horoskop:

Dette er stjernetegnene som passer best sammen!

Numerologi: Finn ditt tall!

Powered by Labrador CMS