Meghan strålte på oppdrag med dronningen

– Meghan gjør det igjen!

Publisert Sist oppdatert

Meghan Markle hadde sitt første offisielle oppdrag alene med Dronning Elizabeth i dag, og hun så helt fantastisk ut i en kremfarget kjole signert motehuset Givenchy. Det franske motehuset stod også bak Meghans brudekjole og selv om Meghan kler det meste, må vi jo si at hun virkelig kler fransk design.

Se Meghan og Harry på oppdrag sammen her!

Dronning Elizabeth og Meghan Markle ankommer byen Chester. Foto: Getty Images.

Meghan Markle er på reise sammen med Dronning Elizabeth og første stopp på turen er Chester, som ligger Nord-Vest i London. De to reiser med dronningens eksklusive kongelige tog og har akkurat ankommet Runcorn stasjon. I tillegg til å ha på seg en lekker kjole fra motehuset Givenchy, hadde Markle på seg sorte hæler fra Sarah Flint.

På togreise sammen: Meghan Markle og Dronning Elisabeth ankommer Runcorn stasjon. Foto: Royal Kensington Palace.

Dronningen hadde på seg en lime-grønn kåpe fra Stewart Parvin og en hatt fra Rachel Trevor. De to startet dagen ved å åpne broen Mersey Gateway og skal deretter videre til Catalyst Science Discovery Centre i Widnes før de skal åpne Storyhouse Theatre sammen og deretter spise lunch på Chester rådhus.

Dette er Meghan Markle sitt første oppdrag uten prins Harry.

Aldri vært flottere

På slottsbalkongen: Meghan Markle virkelig stråler om dagen. Kanskje ikke så rart når man nettopp har giftet seg med drømmeprinsen. Foto: ImaxTree.

Forrige uke under Trooping the Colour-seremonien, hvor hele den engelske kongefamilien viste seg på slottsbalkongen for å hedre det britiske militæret, hadde Meghan på seg en babyrosa drakt med matchende hatt. Den amerikanske skuespilleren, som nå er blitt en britisk kongelig, kunne minne om Jackie Kennedy der hun stod og vinket til folket med sin prins Harry ved sin side. Kjolen hun bar var fra Caroline Herrera og hatten fra den engelske hattemakeren Philip Treacey.

Alt om det kongelige bryllupet:

Alt om brudekjolen til Meghan Markle

Se Suits-stjernene i kongelig bryllup

Prinsesse Charlotte var brudepike

Enda en hyllest til Diana

Powered by Labrador CMS