Prinsessen av Wales ikledd dronningens perlekjede

Kate hedret dronningen under dagens begravelse

Publisert Sist oppdatert

Kate Middleton bar et helt spesielt perlesmykke under dronning Elizabeths begravelse i dag. Prinsessen av Wales ankom begravelsen i Westminister Abbey iført favorittsmykket til den avdøde dronningen.

Les også: En hyllest til dronning Elizabeth

Dronning Elizabeths begravelse

Foto: Joe Maher/Getty Images.

Kate ankom begravelsen med sine to eldste barn, prins George og prinsesse Charlotte, og hadde for anledningen på seg en sort drakt og en lekker hatt med et sort slør over ansiktet.

Rundt halsen bar prinsessen et perlesmykke, som Kate også brukte under prins Philips begravelse i fjor. En fin måte å hedre avdøde prins Philip og dronning Elizabeth på.

Dronningen har vært en stor inspirasjonskilde for Kate, som har hatt henne som en mentor og støttespiller i kongefamilien de siste 20 årene. Det er tydelig at dronning Elizabeth betydde mye for både prinsen og prinsessen av Wales. Prins William skrev blant annet dette i en offentlig uttalelse dagene etter dronningens død:

"Min kone har hatt tjue år med veiledning og støtte fra dronningen. Mine tre barn fikk tilbringe ferier med henne og skape minner som vil vare livet ut. Hun har vært ved min side i mine lykkeligste øyeblikk. Og hun har vært ved min side under de tristeste dagene i mitt liv. Jeg visste at denne dagen ville komme, men det vil ta litt tid før det går opp for meg at "Grannie" ikke er her lenger. Jeg takker henne for den vennligheten hun viste familien min og meg. "

Meghan Markle – Et skue for øyet

Foto: Christopher Furlong/Getty Images.

Meghan Markle var også tilstede under dagens begravelse. Hun hadde på seg en stor sort hatt, sort kjole med cape og sorte lange silkehansker. Hertuginnen av Sussex hadde for anledningen gått for en ganske så dramatisk øyesminke.

Legg merke til hertuginnens øredobber i perler og diamanter, som var en gave fra den nå avdøde dronning Elizabeth.

Foto: Karwai Tang/WireImage.

Etter begravelsen gikk dronning Camilla ut av kirken sammen med prinsesse Kate og hennes to barn, etterfulgt av hertuginne Meghan Markle og grevinne Sophie, som er gift med prins Edward, sønnen til nå avdøde dronning Elizabeth.

Powered by Labrador CMS