FROZEN KOMBUCHA STRAWBERRY DAIQUIRI MOCKTAIL

Denne freshe drinken bare må du teste ut!

Publisert Sist oppdatert

På jakt etter en fresh drink du kan nyte i vårvarmen med god samvittighet?

Da bare må du prøve Frozen Kombucha Strawberry Daiquiry Mocktail!

Nyt en deilig og forfriskende drink!

FROZEN KOMBUCHA STRAWBERRY DAIQUIRI MOCKTAIL

Surf Kombucha er fermentert te, tilsatt juice av frukt, bær og ingefær. Drikken inneholder lite sukker, og er derfor et sunt alternativ til brus, alkohol og energidrikk.

Kullsyren, og den syrlige kombuchasmaken gjør den også spennende som drinkmiks, enten til cocktails, eller som her, mocktail – uten alkohol.

Denne Frozen Kombucha Strawberry Daiqirien er kjapp og enkel å lage, superfresh på både smak og farge, og perfekt å servere når sola varmer. Nytes med eller uten alkohol i.

Du trenger:

Oppskriften gir 4 små glass

½ flaske Surf Kombucha Bringebær

½ flaske Surf Kombucha Lime

2,5 dl frosne jordbær

Slik gjør du:

Hell de frosne jordbærene over i en blender og tilsett ½ flaske Surf Kombucha Bringebær og ½ flaske Surf Kombucha Lime. Kjør alt i en blender.

Serveres med en gang i et fint glass med en limeskive til.

[video width="720" height="1280" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/32/2020/04/Video-22.04.2020-12-51-39.mp4"][/video]

Om Surf Kombucha

Ernæringsterapeut Maren Aasen og mannen Luca Guichard (tidligere profesjonell surfer), står bak den sunne og friske drikken Surf Kombucha.

Surf Kombucha er først og fremst en deilig leskedrikk, men på grunn av sitt innhold av gode bakterier og organiske syrer, er det i tillegg mange som opplever at den gjør godt for magen.

Kombucha er fermentert, eller melkesyregjæret te og er et frisk og sunt alternativ som inneholder lite sukker, og som er uten kunstig søtning.

Den lages ved at man brygger te, og tilsetter sukker og en startkultur av bakterier og gjær. Så står den og gjærer/fermenterer i 1-2 uker.

Under fermenteringsprosessen omdannes sukker til syre.

Når kombuchaen har fått en god balanse av sødme og syrlighet, tilsettes andre smaker.

Surf Kombucha tilsetter blant annet presset bringebær, ingefær, lime og mangopuré til sine drikker.

Her får du kjøpt Surf Kombucha!

Powered by Labrador CMS