Shopping: XL-buksa

Foto: Imaxtree

Den ekstra vide dressbuksen er tilbake i motebildet, og slik styler du den.

Publisert Sist oppdatert

Dressbuksen er et tidløst plagg, men dressbuksen med ekstra vide og lange ben har fått et aldri så lite comeback i motebildet.

Den kan være høy eller lav på midjen, har ekstra vide ben og en aldri så liten bonus er hvis den subber bittelitt i bakken når du går...

Dressbuksen har fått en ekstra maskulin tvist denne sesongen, og er derfor veldig fin å style til de uberfeminine plaggene som magetopper, trange pologensere eller bodyer med cut out-detaljer.

For en ekstra dramatisk look så kan man style den med en lang kåpe over, men den er også superfin med en chic blazer eller en retro skinnjakke til.

Og best av alt: Denne dressbuksen er en perfekt match til alle platåskoene vi har tenkt å fly rundt med til våren.

Foto: Imaxtree

Mørkegrønne chinos med ekstra vide ben er en perfekt match med en trang pologenser og platåboots, som her.

Foto: Imaxtree

På farta? Hvorfor ikke style dressen med lang strikk over og raske joggesko for en uberkul storbylook? Store gulløredobber gir det lille ekstra til dette antrekket.

Foto: Imaxtree

Monokromt og dramatisk. Svarte dressbukser med mye volum blir moderne og elegant i kombinasjon med en kremfarget kåpe og lys bluse under.

Foto: Imaxtree

Drømmebukser! Ekstra vide og ekstra lange, det er kombinasjone vi elsker nå. Plagget som passer perfekt med alle de magekorte toppene vi har liggende i klesskapet.

Foto: Imaxtree

Beige dressbukser er en annen garderobefavoritt, og disse passer like godt til knallfarger som til nøytrale toner som grått.

Shopping: dressbuker 2022

Grå dressbukse fra The Frankie Shop, kr 2300.

Dressbukse med høy midje og rette voluminøse ben, den perfekte dressbuksen denne sesongen.

Dressbukse fra Other Stories, kr 990 (annonse).

Svarte dressbukser med vide ben. som gir deg en avslappet og moderne look, styles med en stram genser på dagen og en sexy body på date night.

Dressbukser fra Arket, kr 990 (annonse).

Brune dressbukser med høy midje og vide ben. Denne er superfin å style med poppende farger, som grønt, oransje og rosa. Hverdagsgarderobe med en liten spinn...

Dressbukse fra Zara, kr 149.

Rutete bukser gjør mye til et enkelt antrekk.

Dressbukse (på salg) fra Other Stories, kr 482 (annonse).

Vi elsker å bruke lyse bukser på vinteren. Gå for en vinterhvit look med en lys kabelstrikk til eller en svart pologenser over. Et tynt belte i midjen - et voila. Super-chic og komfortabel.

Bukser fra Matteau, kr 4300.

Overzied chinos med ekstra vide ben? – Eeeh, ja takk! Denne er superfin å style med grov strikk nå, men blir enda finere til våren stylet med platåsko og en hvit ribbestrikket tank top.

Body med cut out detaljer fra Mango, kr 199.

Delikat og tynt belte fra Loewe, kr 2800.

Sleng denne kåpen over fra Zara, kr 899.

Sjekk ut trendbildet for våren 2022 her!

Powered by Labrador CMS