Dette vil vi se på i helgen!

Netflix

Kryp under en varm dyne og kos deg med en av disse serienyhetene.

Publisert Sist oppdatert

Serier januar 2020: Trenger du noe bra å se på i helgen? Her er seriene som vi har gledet oss til!

De mest sette seriene i 2019

Nytt år og masse nye serier du kan kose deg med.

Januar 2020 byr på mye bra på seriefronten både når det gjelder reality og drama.

Serier januar 2020

Vi har selvfølgelig sett en god del allerede og her er noen favoritter så langt.

Sophie Elises verden

Det har stormet mye rundt Sophie Elise, men "Sophie anno 2019" viser at hun er mer i balanse. Hun er klar for store endringer i livet.

Sophie prioriterer jobb foran alt, og vi kan vente oss flere utfordringer og intriger.

Vi har sittet klistret til tv-skjermen gjennom første og andre sesong. Vi gleder oss til å følge Sophie videre gjennom den siste sesongen av reality-suksessen. Og jommen får vi ikke se mer av vår egen gode kollega, Henrik Skansen også.

Du finner serien på TV2 Sumo.

22. juli

Dette er historien om de som var på jobb da terroren rammet Norge. De tar imot de skadde, trøster de etterlatte og prøver å forstå.

NRKs 22.juli er den vondeste serien du skal se i år. Sara Johnsen og Pål Sletaune er serieskaperne bak. Johnsen husker vi som regissør og manusforfatter til dramakomedien "Upperdog", mens Sletaune har regissert spillefilmen "Budbringeren".

I hovedrollene finner vi blant annet Alexandra Gjerpen, kjent fra seerfavoritten "Unge Lovende". Alexandra spiller den gravende Aftenposten-journalisten, Anine Welsh.

Du finner serien på NRK.

Messiah

Denne serien holder ELLE-redaksjonen våken om nettene. "Bare en episode til..."

En folkemengde følger en mann de kaller al-Masih inn i ørkenen fordi de tror han reddet Damaskus fra undergang på mirakuløst vis. Det får CIA til å vekke mistanke.

I stjernecasten finner vi blant annet Michelle Monaghan i rollen som CIA-agenten, Eva Geller. Et annet kjent fjes som dukker opp på skjermen er Stefania LaVie Owen. Stefania spilte den opprørske lillesøsteren Dorit i "The Carrie Diaries".

Vi klarer ikke å legge fra oss denne spenningsserien.

Du finner serien på Netflix.

Seriemorderen i Orkdal

Denne dokumentaren har vi ventet på. Serien får oss til å grøsse!

Jens Christian Nørve og Asbjørn Hansen fra Åsted Norge kaster nytt lys over en av norgeshistoriens mest sensasjonelle drapssaker.

I 1983 ble Arnfinn Nesset dømt for å ha drept 22 eldre mennesker på alders- og sykehjemmet han selv var bestyrer på. Drapsmetoden var å sette sprøyter med giften Curacit. Nesset innrømmer først straffeskyld, men trekker senere tilståelsen.

Du finner serien på TV2 Sumo.

You

Vi får ikke nok av "You" med Gossip Girl-kjekkasen Penn Badgly i hovedrollen.

Lonely boy er tilbake i ny sesong av dramaserien «You». Glem alt du vet om sjarmøren, Dan Humphrey. Penn spiller en langt mørkere rolle i seerfavoritten "You", som psykopaten og seriemorderen Joe, eller er det Will nå?

Vi har binget hele sesongen allerede!

Du finner serien på Netflix.

Powered by Labrador CMS