Ny Downton Abbey-film

Nå er det offisielt: familien Crawley returnerer til storskjermen!

Publisert Sist oppdatert

I dag ble det endelig annonsert at det kommer en ny Downton Abbey-film – hurra! Spekulasjoner om en mulig oppfølger begynte å svirre allerede rundt premieren av den første storfilmen – og nå er det altså bekreftet. Kostymedrama-suksessen returnerer angivelig til storskjermen allerede i desember!

Fansen trenger altså ikke vente så lenge før familien Crawley og resten av Downton Abbey-medlemmene dukker opp på skjermen igjen.

Den offisielle Instagram-kontoen til Downton Abbey kom med denne uttalelsen ang. filmen:

– We're thrilled to announce that Julian Fellowes and the entire Downton cast are back for #DowntonAbbey2, with Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye and Dominic West joining! See the film in theaters this Christmas.

I tillegg til de kjente og kjære Downton-skuespillerne, er det skrevet inn noen nye. Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye and Dominic West blir alle å se i oppfølgeren. Dominic West, kjent fra blant annet The Affair, er kanskje den som skaper størst overskrifter med sin inntreden i Downton-universet. Det blir spennende å se hvilken rolle Julian Fellowes har gitt han, og resten av de "nyinnflyttede".

Vi gleder oss til mer kjærlighetsdrama, teselskaper, laaaange middager og herlige kostymer!

Traileren for den første Downton Abbey-filmen:

[embed]https://youtu.be/tu3mP0c51hE[/embed]

Powered by Labrador CMS