Gladnyhet for deg som elsker Downton Abbey

Kinofilmen blir muligens ikke det siste vi ser fra Downton Abbey...

Publisert Sist oppdatert

Etter seks sesonger og spillefilmen som kom i år, trodde vi kanskje at det ble det siste vi fikk se fra familien Crawley og alle karakterene vi er så glade i.

Men produsenten Gareth Neame har nå uttalt til The Hollywood Reporter at teamet bak den britiske suksesserien er i gang med arbeidet med oppfølger.

– Fabulous, sier vi!

Mer Downton Abbey

Avslutningen på filmen, uten å spoile for mye her, ga rom for mer...

– "Vi jobber med historien og det kan hende vi kan få det til. Men det avhenger av om vi får alle sammen til å bli med igjen. Og det er ikke så lett", sa Neame til The Hollywood Reporter.

I september kom filmen, som har gjort stor suksess på kino. Da ble Neame spurt om det lå en oppfølger i kortene. Da sa han at hvis de fikk folk ut av sofaen og på kino for å se filmen, var det potensiale for å lage en oppfølger. Da kunne han også avsløre at det var tanker om hva den neste filmen skulle handle om...

Men det er ikke bare, bare å få med alle skuespillerne, men flere har visstnok allerede sagt ja. I september sa Allen Leech (Tom Branson), Michelle Dockery (Lady Mary), Laura Carmichael (Lady Edith), og Sophie McShera (Daisy) til THR at de gjerne ville være med på en oppfølger.

Og selv om vi hadde avskrevet helt å se mer av favoritten bestemor Dowager Countess, spilt av Maggie Smith, som fikk en alvorlig beskjed av legen i filmen, sa hun at i løpet av årene med Downton Abbey har det vært stilt mange feildiagnoser...

Kilde: elle.com

Powered by Labrador CMS