Kanye West hinter om utroskap i ny sang

Foto: Getty Images

Den potensielle innrømmelsen kommer etter bruddet med Kim Kardashian tidligere i år.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Kim Kardashian møtte opp i brudekjole ved Kanye West sin forrige konsert havnet paret nok en gang i internasjonale overskrifter. Denne gangen er det mange fans som er overbeviste om at han innrømmer at han var utro i en av de nye sangene.

Kanye West - DONDA:

44 år gamle Kanye sitt nye album, DONDA, ble sluppet forrige søndag (29.august), og sosiale medier har florert med diskusjoner rundt tekstene og deres betydning. En spesifikk linje fra 'Hurricane' har fått mye oppmerksomhet.

Flere tror at Kanye hinter om utroskap gjennom forholdet til Kim Kardashian etter at de to hadde fått deres første to barn. Teksten er som følger:

– Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’.

En kilde fortalte PEOPLE at dette er "Kanye sin måte å erkjenne alt han gjorde galt og hans unnskyldning og eierskap for handlingene sine."

Kim og Kanye datet fra 2012 og giftet seg i mai i 2014 i en overdådig seremoni i Italia. Kim søkte om skilsmisse i februar i år, og TMZ kunne da melde at stjernen ba om delt foreldrerett for deres fire barn - North, Saint, Chicago og Psalm.

Denne saken er fra ELLE.com/uk.

Powered by Labrador CMS