ELLE i samarbeid med Ellos:

Den fotside kåpen:

Beige kåpe, kr 1899. Rutete dressbukser, kr 349. Ankelboots i imitert skinn, kr 384. T-skjorte med trykk, kr 119. Armbånd i gull, kr 790. Ring i gull, kr 790.

En lekker og stilren kåpe kan brukes til nesten alt og er en must denne sesongen. Style den med en enkel t-skjorte (eller en ullgenser dersom det er kaldt ute) og et par mønstrede bukser slik vi har gjort her.

Den dobbeltspente blazeren:

Sorte solbriller med gulldetaljer, kr 1699. Dobbeltspent blazer, kr 4000. Grå pologenser, kr 229. Vinrøde ankelboots, kr 349. Jeans, kr 1199.

Blazeren kan brukes som en ytterjakke i seg selv dersom du har noe varmt under.  Et par slitte jeans, vinrøde boots og en enkel pologenser gjør antrekket passende til både jobb og en middag med venner.

Den korte boblejakken:

Sort boblejakke, kr 599. Pumps med glitterdetaljer, kr 2599. Sorte bukser, kr 399. Blåstripet skjorte med knytedetalj, kr 399. Mokkafarget veske, kr 840.

Denne sesongen er den korte boblejakken noe av det hotteste du kan gå med. Og det er ekstra gøy om du tør å style den med et par lekre pumps og en slitt jeans til. Tenk at det skal virke både pyntet og avslappet!

Relatert

Kylie Jenner skandinavisk design

Influenseren ble sett i øredobber fra dette merket…

Kylie Jenner i skandinavisk design!

Helgens ønskeliste uke 22

Denne helgen står hvite plagg på ønskelista!

Shopping: Espadriller

Dette er sommerens store skotrend!