Snøhvit: Alt vi vet om den nye Disney-versjonen

Foto: Disney / Niko Taverniese & Twenieth Century Fox

Datoen, skuespillerne, spoilere... Dette er alt vi vet om den nye versjonen av Snøhvit!

Publisert Sist oppdatert

Disney har funnet en ny prinsesse. West Side Story skuespiller, Rachel Zegler, skal spille 'den peneste i landet' i Disney sin kommende live-action versjon av Snøhvit og de syv dvergene.

Den originale filmen kom i 1937, og var starten på Disneys animasjons-eventyr. Filmen var en stor suksess og mottok en Honorary Oscar pris i 1939. Snøhvit er en av mange filmer som Disney planlegger å relansere som live-action filmer.

Her er alt vi vet om den kommende filmen.

Hvem spiller i Snøhvit?

Ifølge Deadline har Zegler fått rollen som Snøhvit. Hun er en av mange som har fått spille karakteren: Sarah Patterson (Snow White), Lily Collins (Mirror Mirror), Kristen Stewart (Snow White and the Huntsman), og Ginnifer Goodwin (Once Upon A Time) har spilt Snøhvit i tidligere live-action versjoner. Zegler blir den første Disney prinsessen med røtter i Columbia og Polen.

Deadline melder at den nye Disney-adapsjonen vil bygge videre på den originale historien, og inkludere nye sanger skrevet av låtskriverne fra La La Land, Benk Pasek og Justin Paul.

Erin Cressida, manusforfatteren fra The Girl on the Train, skriver manuset. Produsenten er Marc Platt.

Marc Webb (The Amazing Spiderman) er filmens direktør. Webb snakket med Deadline om Zegler og hvordan hun fikk rollen som Snøhvit:

"Rachel sin fantastiske stemme er bare én del av talentet hennes. Styrken, intelligensen og optimismen hennes vil være en viktig del av å gjenoppdage gleden i den klassiske Disney fortellingen."

Har produksjonen begynt?

Ifølge Deadline vil produksjonen begynne i 2022.

Når blir filmen utgitt?

Disney har verken annonsert filmens utgivelsesdato eller om den vil ha premiere på kino eller på Disney+.

Denne saken er fra ELLE.com.

Powered by Labrador CMS