Skam-Noora i hovedrollen i ny film

Josefine Frida Pettersen spiller danseren Mirjam i den den nye norske filmsatsningen Disco. Se traileren her!

Publisert Sist oppdatert
Det er fire år siden Skam briljerte på de norske TV-skjermene, eller skal vi si mobilskjermene? Suksesserien handlet om en gjeng tenåringer og alle utfordringene som dukket opp på Hartvig Nissen Videregående skole i Oslo. Serien fikk millioner av seere, inkludert et internasjonalt publikum. I senere tid har det blitt laget andre versjoner i Spania, Frankrike og USA.

Etter at den siste sesongen ble vist i 2017, har skuespillerne dukket opp flere steder. I vinter slapp Netflix filmen Battle med Lisa Teige (Eva) i hovedrollen, og nå er Josefine Frida (Noora) aktuell med en ny produksjon.

Discodans og Kristendom

I Disco, som for tiden har premiere på Toronto International Film Festival, spiller hun den kristne discodanseren Mirjam som vinner pris etter pris. Men etter en kollaps på dansegulvet blir karrieren hennes plutselig utsatt - og det samme gjør hennes tro. Dette fører til at hun slutter seg til en ny menighet som har et mye mer konservativt syn på kristendommen.

I et innlegg på Instagram har Frida publisert filmens offisielle poster, hvor ansikter hennes kommer til syne gjennom et kors:

[embed]http://www.instagram.com/p/B1uZzkYpweP/[/embed]

Filmen har premiere i Norge den 4.oktober, så i mellomtiden får vi nøye oss med traileren.

Bak Disco står regissøren Jorunn Myklebust Syversen, som var veldig klar på at hun ønsket Josefine Frida i rollen som Mirjam:
– Alt falt på plass allerede ved det første møtet. Hun var så engasjert i denne karakteren og forstod akkurat hva jeg ville oppnå, sier Jourunn Myklebust Syversen i et intervju med avisen Variety.

Vi gleder oss!

Kilde: ELLE Sverige

Se traileren til Disco med Josefine Frida Pettersen!

https://www.youtube.com/watch?v=9wtYlQqPvGM&feature=youtu.be
Powered by Labrador CMS