Høydepunkter fra Paris Fashion Week a/w 18

Se våre høydepunkter fra moteuken i Paris. Oppdateres fortløpende!

Publisert Sist oppdatert

Chloé:

Foto: ImaxTree.

Hvis Johnny Depp i Pirates of The Caribbean hadde vært en dame, er det slik hun hadde sett ut? Passe sexy, passe rocka og passe bohem chic. Sånn her vil vi gå nå! Hvor kult er det ikke med beltet som henger litt løst og ledig utenpå dressjakken, de kule strømpebuksene med Chloé-logo, de nette støvlene (som alle øsnsker seg for øyeblikket), sexy gullsmykker utenpå pologenseren og ikke minst vakre Kaia Gerber. Her var det masse fin inspirasjon!

Dries van Noten:

Foto: ImaxTree.

Til Deep Purple’s Child in Time viste Dries Van Noten frem en høst kolleksjon fylt med vakre farger og lekre mønstre. Oversized frakker, rutete dresser, saueskinnspelser og for ikke å snakke om de høye slangeskinnstøvlene. En skikkelig inspirerende kolleksjon som gir oss håp i disse kalde mars-tider.

Maison Margiela:

Foto: ImaxTree.

Modellene hos Maison Margiela så ut som de var klare for en tur til månen der de gikk ned catwalken i oversized boblejakker og trenchcoats, månesko og plasthetter. John Galliano får allikevel til en "coolnes" over det hele og får oss til å ville ta frem de gedigne fjellreven boblejakkene våre igjen.

Lacoste:

Foto: imaxTree.

Bøttehatten er kommet for å bli, skal vi tro Lacoste a/w 18. Kolleksjonen var inspirert av historien om at René Lacoste plantet en rekke trær på eiendommene til sin kone under andre verdenskrig og hadde fokus på bærekraftig mote. En sporty kolleksjon bestående av ruter, cordfløyel, kabelstrikk og kule slagstøvler. Den fotside capen med løvblader er vår favoritt.

Saint Laurent:

Foto: ImaxTree.

Saint Laurent hadde nok en gang plassert visningslokalet rett ved siden av Eiffeltårnet i Paris, denne gang var venuen riktignok inni en sort boks med masse lyskastere.

Alt skal helst være lårkort hos sjefsdesigner Anthony Vaccarello. Modellene, med Kaia Gerber i spissen, gikk ned catwalken ikledd 80-talls kjoler med enten superbrede skulderputer eller skulpturelle elementer, sorte skinnshorts og sexy hatter. En positiv overraskelse å avslutte showet med en splæsj farge i form av blomstrede kjoler.

Christian Dior:

Foto: ImaxTree.

Feminismen har vært et sentralt nøkkelement de siste årene hos Dior. I år tar Maria Grazia Chiuri oss tilbake til 1960-tallet og alle protestene som var i Frankrike på den tiden. Catwalken var dekket av gamle magasiner med slagord og på catwalken så vi typiske 60-talls silhuetter inspirert av gamle kolleksjoner fra Dior på 60-tallet.

Jacquemus

Foto: ImaxTree.

En tur til souken i Marocco inspirerte sjefsdesigner Simon Porte til å designe en vinterkolleksjon med et sommerlig preg. Franskmannen er på alles lepper for tiden, og det har lenge svirret rykter om at han skal ta over stafettpinnen etter Phoebe Philo i Celine. Uansett er det bare å notere seg med en gang; slik vil vi gå kledd i sommer!

Mer fra moteukene:

Alt om Gucci-visningen

Høydepunktene fra New York

Street style fra København

Powered by Labrador CMS