Nå kommer det 59 nye emojis

Og det er spesielt en emoji vi har gledet oss til... Se de nye som kommer her.

Publisert Sist oppdatert

Phone emoji - Fokus på mangfold

Apple gir en forhåndstitt på de nye emojiene som kommer til iPhone til høsten.
Det kommer hele 59 nye emojier til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch denne høsten. Og blant de nye emojiene finner du hvitløk, flamingo og vaffel.
For å feire World Emoji Day gir Apple en forhåndstitt på et utvalg av de nye emojiene som kommer til høsten. De nye designene gir tastaturet enda mer mangfold samt morsomme og spennende nye emojier for mat, dyr, aktiviteter og smilefjes.
Det er gjort en stor oppdatering av emojien for å holde hender, som typisk representerer par og romantiske forhold. Nå vil brukerne kunne velge hvilken som helst kombinasjon av hudfarge og kjønn, for å kunne sette et personlig preg på hvem som holder hender. De nye mulighetene åpner for mer enn 75 ulike kombinasjoner.
Som en følge av Apples forslag til Unicode Consortium i fjor om å introduserer flere emojier for ulike typer funksjonshemming, finner du nå emojier med førerhund, høreapparat, rullestoler og arm- og benprotese.
Det er en del av Apples grunnverdi å feire mangfold i alle dets former, og disse nye valgene vil dekke et stort hull i emoji-tastaturet.
Mange nye emoji-kategorier får spennende nye oppdateringer med et nytt smilefjes som gjesper, en badedrakt, nye matvarer som vaffel, falafel, smør og hvitløk, og nye dyr som dovendyr, flamingo, orangutang og stinkdyr.
Powered by Labrador CMS