Dette er skjønnhetssøvn på flaske

Foto: Ole Henriksen

Endelig kan vi teste Ole Henriksens nye superprodukt!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Ole Henriksen.

Dewtopia: Ole Henriksen lanserte nylig et nattserum som tar skjønnhetssøvn til neste nivå. Dewtopia tar nattskiftet og sørger for at du våkner opp med en duggfrisk, glatt og glødende hud. Men hvordan er det egentlig mulig?

Ole Henriksen er allerede kjent for produkter som virkelig får huden til å gløde, og skaper såkalt #oleglow, og derfor ble vi veldig nysgjerrige da vi fikk høre om denne nyheten. Dewtopia er Ole Henriksens mest potente produkt hittil, og inneholder en 20% syrebehandling som består av 10% AHA- og 10% PHA-syrer.

Dewtopia, 30 ml, 795 kr

AHA + PHA = Dewtopia

Det er mye snakk om syrer i hudpleie, men hva gjør egentlig de ulike syrene for huden? I et superprodukt som Dewtopia er sammensetningen naturligvis nøye utvalgt, og dette er grunnen:

AHA-syre setter i gang cellefornyelser i huden. Dette bidrar blant annet til å gjøre rynker og pigmentflekker mindre fremtredende. I tillegg fungerer det eksfolierende for huden, motvirker akne, og bidrar til hudens kollagenproduksjon. Kollagen kan beskrives som hudens bærebjelker, og det er nedbrytelsen av kollagen som på sikt kan føre til synlige aldringstegn.

PHA-syre har også eksfolierende egenskaper, men irriterer ikke huden på samme måte som det kan oppleves at AHA-syre kan. Det skal likevel sies at denne irritasjonen ikke er farlig, men at det kan kjennes ut som at huden kribler litt når produktet jobber. Da passer det perfekt at PHA-syre samtidig bidrar med masse fukt og gjør huden mer motstandsdyktig.

Med andre ord jobber denne syrebehandlingen både med å fornye huden og optimalisere den, samtidig som den tilføres masse fukt og blir mer motstandsdyktig. Rett og slett det beste fra to verdener!

Et nytt tilskudd til kveldsrutinen

Dewtopia dufter av deilig sitronsukker, som også gjør denne delen av kveldsrutinen ekstra herlig. Neste morgen våkner du med en hud som føles gjennomfuktet, jevn og fresh. Dersom du skal teste Dewtopia allerede i sommer anbefaler vi (som alltid) at du er flink til å bruke solkrem, da syrebehandlingen gjør huden ekstra sensitiv for solen.

Du kan også kombinere Dewtopia med andre favoritter fra Ole Henriksen, som C-rush Brightening Gel Cremé, Wrinkle Blur Bacuchiol Eye Gel Cremé og ikke minst: Banana Bright Vitamin C serum.

Dewtopia ble pre-lansert hos Vita 29. juni slik at du kan sikre deg skjønnhetssøvn på flaske allerede nå!

Førsteinntrykket av Dewtopia er over all forventning, og vi gleder oss til å teste det for alvor utover høsten!

Stay tuned for oppdateringer!

Powered by Labrador CMS