Endelig ferie!

Enten du skal tilbringe den varme, fine tida hjemme, ved sjøen, på fjellet, i byen, på landet, eller i utlandet, så sørg for å nyte hvert eneste minutt – det skal iallfall vi gjøre!

Og hvis du ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i sommerferien, får du kanskje noen ideer her. Her er våre sommerplaner.​

Signy, sjefredaktør​

signy fardal

– Min samboer og jeg skal til Toscana, hvor vi skal gå lange turer nesten hver dag. Terrenget er perfekt for «landsby-til-landsby»-vandring, noe jeg fikk sansen for sist sommer da vi først gikk noen heftige fjellturer i de italienske alper, og senere vandret langs vinrankene i fantastiske Piemonte. Innimellom skal vi bo på gamle slott og ombygde klostre – alle med svømmebasseng, må vite. Så det blir en «alt-i-ett»-ferie; masse sol, daglig trim, deilig mat og herlige viner. Jeg gleder meg vilt!​

Petra, moteredaktør​

petra middleton

– Siden jeg og min familie flyttet fra Paris har vi reist til Frankrike hver sommer. Først til Sør-Frankrike og så noen dager i Paris. Vi bor alltid på samme deilige sted; en villa ved sjøen med en fantastisk hage. Jeg gleder meg til å treffe venner, spise god mat, dra på båttur, konserter og marked. ​

Nathalie, journalist​​

nathalie helgerud elle

– I sommer skal jeg og kjæresten på roadtrip til Italia. Vi flyr til Roma, leier en bil der (forhåpentligvis en retro cabriolet av noe slag) og kjører til Amalfi-kysten. Jeg har alltid drømt om å dra til Cinque Terre og Positano. Og gleder meg til å spise spaghetti vongole, kjenne lukten av sitron og krydder og legge ut masse fine bilder på Instagram.

​Julie Marlen, digital innholdsansvarlig​

julie marlen engel jenssen leirvåg elle

– I sommer skal jeg en liten tur til Berlin og Gøteborg. Jeg skal være mest hjemme i Oslo og gleder meg til Oslo-sommer og ikke minst til Øyafestivalen og Arcade Fire. Jeg skal også hjem til Frei og familien min og få med meg festivalen Skjærvafest. Sommer i Norge og, spesielt på Nordmøre, er best.

Randi, AD ​

randi skarbø elle

– I fjør høst fikk jeg en skikkelig aha-opplevelse da jeg var turist i eget hjem-fylke sammen med noen franske venner. Tenk at jeg har vokst opp et så vakkert sted! Jeg sparer derfor utenlandsturen til vinteren, og gjentar suksessen med en ny tur til vakre Møre og Romsdal.

​Caroline, kommersiell innholdsskaper ​​

caroline skjelbred elle

– Jeg skal ta en norgesferie i år! Jeg og kjæresten min skal være litt i Sandefjord, gå fottur i Geiranger og få med oss litt festivalsommer med Stavernfestivalen, resten er helt åpent og vi skal ta det litt som det kommer. Jeg elsker Norge og naturen vi har, så hvis vi får fint vær er Norge det beste stedet å tilbringe sommerferien.

Marthe, skjønnhetsansvarlig

marthe jakobsen elle

– Jeg elsker å være i Norge om sommeren, og i år er planen å utforske og nyte norsk skjærgård, skog og fjellheim med samboer og hund.

Alt du trenger til ferien finner du her!

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.