kultur

Dette hører vi på nå

Trenger du noe nytt å lytte til? En ny podkast, en ny artist eller kanskje et album du ikke har sjekke ut enda? Her er ELLE-redaksjonens beste påsketips!

Publisert Sist oppdatert

Ta deg en velfortjent pause i påskeferien, med en ny podkast eller en nyoppdaget artist på øret. I ELLE-redaksjonen hører vi på mye forskjellig, og her er noen av våre største «obsessions» akkurat nå. Kanskje du også finner deg noen nye favoritter? 

Sara, innholdsprodusent 

– Jeg hører så mye på Jay Shetty sin On Purpouse! Det har jeg gjort lenge nå. Finner massevis av inspirasjon der, spesielt inspirerende synes jeg gjesteepisodene hans er. Når det er sagt, jeg prøver å være litt selektiv, for i noen av episodene synes jeg "the health message" kan bli litt vel mye, haha.

Mitt all-time girl crush er Miley Cyrus. Jeg elsker å se henne ha et skikkelig moment nå om dagen, for jeg kan fortsatt alle Hannah Montana-sangene utenat :))

Ida, Client Manager 

– Akkurat nå har jeg en hangup på GRIFF, skikkelig up and coming og deilig vibe️, og hun varmet opp for selveste Coldplay på deres turné. Nå er hun på sin første Europaturné og spilte nettopp på Parkteateret i Oslo.

Léon er også alltid en go-to "Soaked" er en favoritt.

 .. og selvfølgelig ELLE-podden hver tirsdag

Gabrielle, Key Account Manager 

– Mitt hot on the pod-tips: Svarttrost podkast.

Svarttrost lager podkast om noen av de mest spennende sakene her i landet, og seriene er både godt fortalt, underholdende og lærerike. 

Anbefaler spesielt episodene om Serieovergriperen Julio Kopseng, som handler om ofrene til en av Norges verste voldtektsmenn, mens serien Operasjon Charlie, som nettopp har kommet med en ny sesong, forteller den ville historien om en kvinnelig storsvindler som skylder flere millioner kroner til de hun har lurt. 

Også hører jeg på nye albumet til Justin Timberlake, Everything I Thought It Was. 

Vibeke, Creative Director og redaksjonssjef 

– Fay Wildhagens ferske album «Let's Keep It In The Family»! Rett og slett balsam for sjelen.

Hanna, Social Media Manager 

– En evig podkast-favoritt for meg, Billgren & Wood! Kom i vårstemning og hør dem prate om den perfekte vårbuketten, mote og interiør, men selvsagt også om livet selv. 

Kaja, Head of Business Development

Kite med Astrid S og Benjamin Ingrosso - ELLEsker at de gjør denne sammen og taken de har på sangen Kite går på repeat. 

Johanna, Event- og markedssjef

– I påsken skal jeg lytte på vår egen podkast, så klart: ELLE Podkast. Så mye inspirasjon om alt som skjer akkurat nå! 

Untitled Artwork

Petra, Sjefredaktør og moteansvarlig

– Enig med Johanna. 

Charlotte, Skjønnhetsredaktør og digitalansvarlig

– Akkurat nå hører jeg veldig mye på Big Thief – som også skal spille på Øya i sommer! 

Jeg hører også på podkasten Sex med Dr. Brochmann om dagen ... Jeg har faktisk tatt en prat med hosten, Nina Brochmann, og her kan du lese hva vi snakket om

Les også: Våre beste restautant-tips i Oslo. 

Powered by Labrador CMS