mote

Dette gjør sjefredaktøren på Paris Fashion Week

Vi oppsummerer moteuka i Paris og spår trendene for høsten.

Publisert

Sesongens moteuker er herved gjennomført, og mens vi fortsatt fryder oss over vår her hjemme, har vi også fått mye å glede oss til for den kommende høsten.

ELLE var som alltid på plass under moteuka i Paris, og i ukens episode av ELLE Podkast gir vår egen sjefredaktør Petra Middelthon full rapport fra Paris Fashion Week, og tar oss gjennom en av sine travleste, men også mest inspirerende uker i løpet av året.

Hvilke trender gjelder for høsten? Og hva forteller trendbildet oss om tiden vi lever i akkurat nå? Vi oppsummerer og analyserer motebransjens visjon for den kommende høsten, og deler vår spådom for de kommende trendene. 

Boho is back

Boho is back: Chloé ble en av moteukas store snakkiser, og sørget for et udiskuterbart comeback for the boho girl.

Motehuset Chloé var en av ukas store snakkiser, både fordi Chemena Kamali skulle vise sin aller første kolleksjon etter at hun i oktober i fjor ble annonsert som husets nye Creative Director, men også fordi Chloé sørget for et udiskuterbart comeback for the boho girl –  til stor applaus fra en samlet motebransje.

Tyske Chemena Kamali er ny sjefdesigner hos Chloé.

Endelig "tilbake"

Isabel Marant viste muskler under moteuka, og gjorde også et slags comeback. Men i den franske designerens tilfelle var det snakk om et comeback for selve husets dna. Isabel Marant er tilbake slik vi elsker henne, og leverte en av husets sterkeste kolleksjoner på lenge.

Isabel Marant viste en kolleksjon som både var rocka, feminin og likevel avslappa.

Men alt i alt er det spesielt én trend som er gjennomgående, og hvilken trend det er snakk om, kan du høre mer om her: Apple Podcasts eller hos Spotify.

Powered by Labrador CMS