Dette er H&Ms nye designsamarbeid

Gigi Hadid røpet det nye samarbeidet på helgens Coachella-festival i Palm Springs..

Publisert Sist oppdatert

Supermodellen Gigi Hadid avslørte i helgen at H&Ms neste designersamarbeid er med MOSCHINO. Det italienske klesmerket fikk Jeremy Scott med på laget som sjefsdesigner i 2013, og det er han som har designet kolleksjonen i samarbeid med teamet til H&M.

“Jeg er veldig begeistret for MOSCHINO [tv] H&M. Mitt livsverk har handlet om å nå ut til mennesker gjennom mote, og med dette samarbeidet kan jeg nå ut til så mange flere enn før”, sier Jeremy Scott.

Iført den nye H&M-kolleksjonen: Jeremy Scott, Ann-Sofie Johansson og Gigi Hadid under det årlige Moschino partyet på Coachella-festivalen i helgen.

Gigi gjestet den årlige MOSHINO-festen i Coachella i California, da hun avslørte den store motenyheten for alle gjestene, direkte via digitale skjermer. Gigi og Jeremy Scott, var kledd i antrekk fra MOSCHINO [tv] H&M-kolleksjonen, en kolleksjon som gjenspeiler den herlige vitaliteten, lekenheten og humoren som har gjort merket til en favoritt. Kolleksjonen består av plagg til dame og herre, i tillegg til et komplett utvalg av accessoirer, samt noen overraskelser.

Kolleksjonen MOSCHINO [tv] H&M, vil være tilgjengelig online, og i utvalgte H&M-butikker over hele verden, fra 8. november.

Powered by Labrador CMS