kultur

Dette blir destinasjonen for The White Lotus sesong 3

Håper du elsker den like mye som vi gjør!

Publisert

Serien The White Lotus har blitt en stor snakkis, og etter at sesong 2 endte noe sjokkerende, har vi vært ivrige etter å få vite hvordan sesong 3, som blir den aller siste, vil bli. Mange har snakket om et mulig tilbakeblikk hvor man også kunne få et gledelig gjensyn med karakterene fra sesong 1. Og det har vært knyttet stor spenning til hvor sesong 3 eventuelt vil bli spilt inn.

Handlingen i sesong 1 var lagt til en resort i Hawaii og sesong 2 fant sted på Sicilia i Italia. Folk har tippet på alt fra safari i Afrika til skiferie i Aspen eller Sveits, men nå kan seriens produsent, David Bernad avsløre at sesong 3 vil finne sted i... Thailand.

Og det er ikke helt overraskende at vi nå skal til Østen. For etter seriens andre sesong fortalte serieskaper Mike White, hvordan første sesong handlet om penger og andre sesong om sex, og at det derfor kunne være spennende å undersøke døden i østens religion og spiritualitet.

Så gjenstår det bare å se, hvilke av karakterene fra de tidligere sesongene vi eventuelt kommer til å se i den siste sesongen, men noe sier oss at vi vil få et gjensyn med ekteparet Tanya og Greg, spilt av Jennifer Coolidge og Jon Griese. For vil vi ikke gjerne finne ut hva som skjuler seg bak den mystiske karakteren Greg Hunt? Og hva som egentlig skjedde med Tanya etter sesong 2...

Har du ikke sett serien enda? Du finner den på HBO Max.

Kilde: ELLE Danmark.

Powered by Labrador CMS