Det blir mer "Sex and the City"

Gladnyhet til alle SATC-fans!

Publisert Sist oppdatert

Det kan se ut som at det ikke blir noe av Sex and the City 3, men nå går ryktene om at en ny Sex and the City-serie er på trappene.

Forfatteren av boken, Sex and the City, Candice Bushnell kommer med en ny bok i august med tittelen Is There Still Sex in the City?

Manuset er plukket opp av Paramount Television og Anonymous Content.

Bushnell skal også produsere og skrive manus til piloten, og serien skal handle om livet til kvinner i New York med alt som hører til; vennskap, dating, ekteskap og sex.

Ny Sex and the City

Den store forskjellen på den "nye Sex and the City" og den gamle, er at damene i den nye serien kommer til å være i 50- og 60-årene.

– "Den originale Sex and the City-boken og serien ble banebrytende for en hel generasjon kvinner, inkludert meg selv", sa president Nicole Clemens i Paramount TV til Deadline.

Bushnell kommenterte også den nye serien:

– "Før så man på kvinner i 50-årsalderen som snart pensjonerte damer som jobbet mindre og fikk mer tid til hobbyer og venner. Roe litt ned, rett og slett. Men i dag ser vi at kvinner i 50- og 60-årsalderen trener masse, starter nye karrierer, flytter, har casual sex med fremmede og starter på mange måter på nytt, sa Bushnell i intervjuet med Deadline.

Ingen comeback

Den originale Sex and the City gikk på HBO fra 1998 til 2004 med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall og Kristin Davis i hovedrollene.

Serien ble etterfulgt av to spin off-filmer, Sex and the City (2008) og Sex and the City 2 (2010).

Serien The Carrie Diaries, med Anna Sophia Robb og Austin Butler, gikk på skjermen fra 2013 til 2014 og handlet om en ung Carrie Bradshaw.

Avtalen skal visstnok være signert, men det er ikke gitt grønt lys for å starte å filme.

Ingen av karakterene fra den originale Sex and the City-serien er bekreftet til å gjøre et comeback i den nye serien.

Saken er fra elle.com

Powered by Labrador CMS