Jeremy Scott om MOSCHINO [tv] H&M- kolleksjonen

Jeremy Scott er selv en av modellene i MOSCHINO [tv] H&M kampanjen. Se våre favoritter fra kolleksjonen nederst i saken.

Se våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

- Endelig blir MOSCHINO-universet tilgjengelig for alle! Vi har tatt en prat med sjefsdesigner Jeremy Scott om årets designsamarbeid med MOSCHINO [tv] H&M som er i salg fra 8. November.

Til de som ikke kjenner deg. Hvem er egentlig Jeremy Scott?

Jeg er folkets designer og sjefsdesigner i MOSCHINO. En "freaka" person som mener at hver dag er som et moteshow. Jeg vil at det vi har på oss skal si noe om hvem vi er, og jeg vil at fansen min skal ha den samme gleden og positiviteten når de kler seg.

Hvorfor ønsket du å gjøre et samarbeid med H&M?

Jeg elsker ideen om at MOSCHINO og mitt design endelig blir tilgjengelig for alle. Det beste med denne kolleksjonen er at jeg kan bruke stemmen min og lage noe som når ut til så mange mennesker og til en prisklasse alle har råd til. Jeg er så lykkelig og takknemlig for denne muligheten!

Sjefsdesigner Jeremy Scott poserer med influencer-tvillingparet Aya og Ami.

Hvordan skiller denne kolleksjonen seg fra merkevaren Moschino?

For meg er denne kolleksjonen 100 % MOSCHINO, dette er mer enn en samarbeidskolleksjon for min del. Jeg ser på dette som en del av MOSCHINO, en ekstra kolleksjon for sesongen, som i tillegg er demokratisk og til en pris som gjør at alle har råd til den. Jeg mener virkelig at mote bør være for alle, og jeg gleder meg til å se folk verden rundt ikledd sine favorittplagg fra kolleksjonen.

Hva er inspirasjonen bak kolleksjonen?

Når jeg designet MOSCHINO [tv] H&M var det et ord som stod klart for meg: gatemote, gatemote, gatemote. Jeg ville lage en urban kolleksjon med masse attitude og bling bling. En kolleksjon som er 100 % meg og 100 % MOSCHINO, ergo en kolleksjon med en real dose italiensk glamour kombinert med en god sans for humor.

Hva er ditt favorittplagg fra kolleksjonen?

Denne korte boblejakken er Jeremy Scotts favoritt fra kolleksjonen.

Det er så vanskelig å svare på, for jeg elsker hvert eneste plagg i kolleksjonen. Og jeg endrer mine favoritter hele tiden, men akkurat nå må det bli den korte boblejakka. Den er kul til alt, og er prikken over i'en til et hvert antrekk.

I kolleksjonen finnes det blant annet t-skjorter og collegegensere med Mikke- og Minni Mus print.

Til sist. Hvem ville du tatt med deg på en øde øy?

Mikke Mus selvfølgelig!

Våre favoritter fra kolleksjonen:

Sporty chic: Hettegenser i paljetter med snøring i midjen.

Den lille sorte i ny forpakning: Skinnkjole med glidelåsdetaljer i gull.

Gult er kult: Bobleskjørt med perleknapper.

Helt rå: Gull-lakkerte skinnbukse.

Sexy sexy: Lekker strass-BH.

Kule detaljer: Fint dongeriskjørt.

Kule detaljer: Veske formet som en skinnjakke, kult gullarmbånd, øredobber i form av to kondompakker og lårhøye skinnboots.

Powered by Labrador CMS