Ellos i designsamarbeid med Stylein og Isabella Löwengrip

Se hele kolleksjonen her!

Publisert Sist oppdatert

Isabella x Stylein: Ellos presenterer en ny, eksklusiv kolleksjon sammen med motevaremerket Stylein og Isabella Löwengrip. Kolleksjonen – Isabella x Stylein – lanseres eksklusivt hos Ellos 4. september.

Kolleksjonen tilbyr prisgunstige plagg med fokus på kvalitet og passform.

Målet med designsamarbeidet er «å skape en stilig, prisgunstig og tidløs basisgarderobe i herlige kvaliteter og farger. En kolleksjon som kvinner enkelt kan kombinere til både hverdags og fest.»

Designsjef Ulrika Sjövall, influenser Isabella Löwengrip og designer i STYLEIN Elin Alemdar.

Det svenske motevaremerket Stylein ble grunnlagt i 2001 av designeren Elin Alemdar. Og merket er kjent for sitt minimalistiske og tidløse design. Samarbeidet tar utgangspunkt i skandinavisk minimalisme og perfekt passform.

– Det har virkelig vært en morsom utfordring å få skape en perfekt garderobe som varer mye lenger enn sesongens trender, til en svært gunstig pris og uten å fire på kravene til kvalitet og passform. Jeg er veldig stolt av resultatet, og det føles spennende å nå ut til et langt bredere publikum via Ellos' kanaler og endelig få selge Styleins design til kvinner som bruker større størrelser. Det var på tide, sier Elin Alemdar, grunnlegger og designer av det svenske motevaremerket Stylein.

Influenseren Isabella Löwengrip er en pioner innen "influenser marketing". Hun har bygd opp det som i dag er Skandinavias største plattform, med en rekkevidde per uke på 1,8 millioner følgere verden over. Ellos' samarbeid med Isabella startet i 2018, og på bakgrunn av dette har Isabella en viktig rolle i det nye designsamarbeidet.

– Jeg får mange spørsmål om klærne mine, og etter mitt vellykkede samarbeid med Ellos satte jeg stor pris på at jeg igjen fikk skape noe eksklusivt for dem, denne gangen sammen med Stylein. Kolleksjonen Isabella x Stylein består av holdbare og tidløse plagg som fungerer til hverdags, på jobb og når man reiser mye. Det føles dessuten ekstra bra å kunne tilby plaggene i alle størrelser. Kolleksjonen vil ikke bli umoderne. Man vil kunne plukke frem igjen plaggene år etter år, sier Isabella Löwengrip.

Kolleksjonen består av totalt 16 ulike plagg i 1–3 farger og kommer i størrelse XS–XXXL.

Våre favoritter fra kolleksjonen

Kåpe, kr 2499.

Dressjakke, kr 1899.

Dressbukse, kr 1499.

Topp, kr 599.

Skjørt, kr 999.

Ullkåpe, 3199.

Pologenser, 1299.

Skjørt, kr 1999.

T-skjorte, kr 599.

Skjørt, kr 999.

Powered by Labrador CMS