10 ting som opptar oss akkurat nå!

Dette bør du sjekke ut i januar.

Publisert Sist oppdatert

Januar 2020:

Drøm deg bort i spennende designsamarbeid, se en nyinnspilt klassiker på kino og fyll opp baderomsskapet.

Her gir vi deg 10 ting du bør sjekke ut i januar.

Psst! Også må du selvfølgelig få med deg vårt nye spennende event SpirituELLE - som går av stabelen 18. Januar!!!!

Januar 2020 - 10 TING DENNE MÅNEDEN

1. TA EN TITT PÅ STINE GOYAS NYE KOLLEKSJON

Denne måneden lanserer Stine Goya sin SS20-kolleksjon House of Goya, og henter inspirasjon fra det ekstravagante og det inkluderende fellesskapet man finner i Ballroom-kultur, som dokumentert gjennom kultfilmene Paris is Burning og Kiki.

SS20-kolleksjonen utforsker merkets repertoar med dristige paletter og levende historiefortelling gjennom klær.

2. GI noen EN januarGAVE

Aesop lanserer i disse dager sine nye gavesett. Hvert sett er pakket i et fargerikt omslag av

den New York-baserte kunstneren Giovanni Garcia-Fenech. Hans lekne figurer er inspirert av tidlig modernisme og oldtidens greske keramikkdekor. De er både vakre å se på og humoristiske, for her gjenspeiles også de uskikkelige sidene til mytologiens guder.

Gavesettene til Aesop er tilgjengelige i butikk nå.

3. SE EN KLASSIKER PÅ KINO

Filmmusikalen basert på Andrew Lloyd Webbers største teatersuksess Cats, hadde premiere 25. desember. På rollelista er store stjerner som Taylor Swift, Judi Dench, James Corden og Ian McKellen.

Sjekk ut kinoprogrammet her!

4. Sjekk ut dette kule designersamarbeidet

Hood by Airs grunnlegger Shayne Oliver avslutter sitt samarbeid med Colmar denne sesongen. Hans siste kolleksjon med navnet Act Three er unisex og fungerer som en personlig tolkning av Colmar sitt arkiv, med detaljer i refleks og gummi.

Designsamarbeidet med Shayne Oliver for Colmar A.G.E blir Olivers siste dropp før en ny og spennende gjestedesigner tar over stafettpinnen.

5. KJØP DEG EN NY JEANS Det ikoniske denimbrandet Lois ble lansert i 1962, og er kjent for sine sexy snitt og slengbukser. Nå går de tilbake til røttene sine og lanserer en skikkelig disko-jeans! Buksen heter Maria Mauroi Crystal, er en straight fit og er besatt med 18 000 krystaller. Vi er solgt! 6. FÅ MED DEG UTSTILLINGEN Tegnetriennalen Tegnetriennalen 2019 bærer tittelen Human Touch, og er kuratert av Helga-Marie Nordby og arrangert av Tegnerforbundet i samarbeid med Kunstnernes Hus i Oslo. Utstillingen fokuserer på tegning som utforskning og bearbeiding av det menneskelige, og er åpen for besøkende fram til 20. januar. 7. Lek deg med stjerner! M.A.C Cosmetics leker med det klassiske stjernesymbolet denne sesongen. Glitrende leppestifter i rosa og røde nyanser, metalliske øyenskygger samt intense highlightere, er noe av det kolleksjonen har å by på. 8. SJEKK UT DETTE SAMARBEIDET Denne jula samarbeider BOSS og Meissen om en eksklusiv ny kolleksjon. Kolleksjonen er inspirert av Afrikas fem store; løven, leoparden, elefanten, neshornet og bøffelen. Det ikoniske designet ble originalt skapt av skulptøren Maximilian Hagstotz, og kommer i form av klær og tilbehør i et tidløst monokromt design. 9. LES DENNE BOKA Den norske folkedrakten er en ekte nasjonalskatt. Den nye boka til Tone Skårdal Tobiasson slippes i disse dager, og er en samling av våre folkedrakter og stakker, fotografert og stylet i et tidsriktig estetisk uttrykk med fokus på håndverk og historie. 10. Bli inspirert Maria Black lanserer i disse dager sin siste smykkekolleksjon som ser til Italia for inspirasjon. Kolleksjonen er inspirert av den italienske rivieraen, som Maria ville fordype seg i etter en biltur i Italia. Fargene, landskapet og formene ble opphavet til kolleksjonen som er tilgjengelig i butikk nå.
Powered by Labrador CMS