Veskene vi ønsker oss nå

Vesker London Fashion Week

Dette er veskemerkene som gjelder denne sesongen. Og det er ikke bare dyre designervesker som står på listen.

Publisert Sist oppdatert

London Fashion Week er over for denne gang og vi har tatt tempen på hva som befinner seg i Londons gater. Her gir vi deg en oversikt over hvilke vesker it-girlsa i London sverger til denne sesongen. Og de trenger ikke nødvendigvis koste skjorta...

J.W ANDERSON:

Foto: ImaxTree.

Det britiske designermerket J.W Anderson har vært hot et par sesonger allerede, og under London Fashion Week ble både danske Pernille Teisbaek og Jeanette Madsen observert med en J.W Anderson i armen. Priser fra 10.000 kroner.

VESKER FRA STAUD:

Foto: ImaxTree.

Det Los Angeles-baserte merket Staud ble grunnlagt i 2015, og tilbyr i tillegg til klær og sko, en rekke lekne og kule vesker i en okey prisklasse. De er relativt nye på markedet, men kule damer som Manrepeller og Lucy Williams sverger allerede til veskene deres. Sjekk ut Staud.Clothing.com for mer. Priser fra 2000 kroner.

LOEWE:

Foto: ImaxTree.

Det spanske lukusmerket Loewe er like hot også denne sesongen. Og da spesielt den håndvesken over her. Priser fra 10.000 kroner.

THE ROW:

Foto: ImaxTree.

Ascot-veska fra The Row er en av sesongens store må-ha vesker. Det er de ikoniske motetvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen som står bak det eksklusive og tidløse merket. Priser fra 9000 kroner.

OFF-WHITE:

Foto: ImaxTree.

"Sculpture"-veska til det franske merket OFF-WHITE er også verdt å bite seg merke til denne sesongen. Priser fra cirka 9000 kroner.

HAYWARD:

Foto: ImaxTree.

Født i Hollywood og produsert i New York. Det amerikanske veskemerket Hayward, og da spesielt poseveskene, er overalt denne sesongen. Vi elsker denne varianten i leopard. Priser fra cirka 10.000 kroner.

DANSE LENTE:

Foto: ImaxTree.

Enda et merke du må notere deg! Danse Lente, som betyr "sakte dans" på fransk, er et britisk merke som tilbyr hverdagsvesker med et klassisk og minimalistisk snitt som passer perfekt til hverdagsgarderoben din. Priser fra cirka 3000 kroner.

VESKER FRA LULU GUINESS:

Foto: Imax Tree.

Vi elsker den lekne stilen som er i motebildet akkurat nå. Hva med en stråveske formet som ansiktet til Frida Kahlo? Lulu Guinness er et britisk veskemerke som tilbyr en rekke artige vesker. Vel verdt å sjekke ut! Priser fra 3000 kroner.

WANDLER:

info@imaxtree.com

Enda et up-and-coming merke som it-girlsa i London har forelsket seg i. Wandler er et nederlansk merke som ble startet av Elza Wandler i 2017. De enkle skinnveskene kommer i flere farger og fasonger. Vi ønsker oss denne i karamellbrun. Priser fra 3000 kroner.

DELPOZO:

info@imaxtree.com

Hvor søt er ikke denne lille clutchen med sløyfe på? Delpozo er et spansk klesmerke som ble etablert på midten av 70-tallet i Madrid. I 2012 hyret de den spanske arkitekten og kreatøren Josep Font til å rebrande merket. De er kjent for sine skulpturelle, fargerike og lekne plagg og accessoirer. De viste blant annet under Haute Couture uken i Paris forrige sesong og tilbyr en rekke søte vesker og sko, alle med den søte sløyfa du ser på over her. Priser fra 8000 kroner.

Les også: I vesken til Lea Meyer

Se opp for dette veskemerket

Powered by Labrador CMS