Dette er de nye Gucci-veskene

– Og de er helt rå!

Publisert Sist oppdatert

Gucci-veske: Guccis veskekolleksjon for høst/vinter 2019-20 viser flere helt nye modeller, men også noen av de gamle modellene i ny drakt.

I den nye kolleksjonen er det grafiske mønstre, nye materialer, og de introduserer en ny farge: en lekker tidløs gråfarge.

Gucci-veske

På motevisningen ble det vist en ny veskemodell som de hadde tvinnet silkeskjerf rundt skulderremen på. Denne kommer i glatt skinn eller semsket med en klassisk dobbel-G-logo som er hentet fra Guccis arkiver fra 1970-tallet. Den nye vesken kommer i to størrelser. Og skjerfet følger med vesken når du kjøper den.

Hele kolleksjonen har et vintage-preg over seg med en fargepalett i naturfarger, men også noen veldig moderne veskemodeller i glatt skinn, pleksiglass og med gulldetaljer.

De nye Gucci-veskene

Sylvie

Dette er en helt ny tolkning av Guccis Sylvie-veske. Den kommer i sort, rød og grønn. Og i en mini-versjon i hvit, lysegrønn og rosa pleksiglass.

Gucci Zumi

Guccis Zumi-vesker er oppkalt etter den Los Angeles-baserte skuespilleren Zumi Rosow. Den har to av motehusets mest ikoniske kjennetegn; den doble G-logoen og "horsebit hardware", som på de ikoniske Gucci loafersene.

Her blander Gucci gull og sølv, som de også har hentet inspirasjonen til i arkivene sine.

Gucci Zumi kommer også i sesongens nye gråfarge og med striper. Den kommer i flere typer skinn og med forskjellige metalldetaljer.

Rajah

De lekre tote-bagene kommer i flere mønstre og materialer denne sesongen.

Også denne modellen kan pyntes med et silkeskjerf, som du kan kjøpe separat for å få runway-stilen.

Den kommer også i en clutch-modell.

Større vesker

Kolleksjonen inneholder også større skinnvesker, som sekker og duffle bager, i friske farger som, gul, rød og mørkegrønn.

Powered by Labrador CMS