Holzweiler samarbeider med Skappel

– Teamer opp for en eksklusiv samarbeidskolleksjon.

Publisert Sist oppdatert

Holzweiler x Skappel: I forkant av lanseringen av AW19 kolleksjonen, teamer Holzweiler opp med det norske merket Skappel.

CEO Andreas Holzweiler er gift med Maria Skappel Holzweiler, som er Head of Design i Holzweiler. Skappel er, som kjent, Dorthe Skappels merke (hun er Marias mor).

Familie er en stor del av Holzweilers identitet og nå «styrkes merkets close-to-home identitet» med dette samarbeidet.

Dorthe Skappel har blitt hele Norges strikkedronning og gjennom merket har hun fått nordmenn til å finne fram strikkepinnene og har gjort stor suksess med egne oppskrifter, garn og pinner.

– "Vi har lenge ønsket å samarbeide med Skappel, timingen var perfekt med tanke på vår AW 19 Log On / Log Off tema. Å strikke er jo virkelig å logge av", skriver Susanne Holzweiler i en pressemelding.

Bird er tilgjengelig i to farger og kan brukes på begge sider. Den ene siden representerer Holzweiler og den andre Skappel.

Beryll kan kjøpes som et diy-prosjekt og kommer enten med garn og mønster, eller så kan den kjøpes ferdig strikket.

– "Vi har alle en forside og en bakside, en innside og en utside. Hva du ønsker å vise omverden er avhengig av dagsform og humør. Noen ganger sårbar, noen ganger tøff. De to sidene utfyller hverandre og gjør deg hel. Samarbeidet Holzweiler x Skappel er satt sammen akkurat som deg. Den ene på retten, den andre på vrangen, men hva som er retten og hva som er vrangen er helt uvesentlig, for styrke finnes i begge sider", sier Dorthe Skappel i pressemeldingen.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig online og i butikk fra september.

Powered by Labrador CMS