H&M SAMARBEIDER MED PRINGLE OF SCOTLAND

Se de første bildene av kolleksjonen her!

Publisert Sist oppdatert

H&M x Pringle of Scotland: H&M har inngått et spennende samarbeid med Pringle of Scotland.

Kolleksjonen består av tradisjonelle strikkeplagg med en sporty vri.

H&M x Pringle of Scotland

Pringle of Scotland x H&M er utviklet av H&Ms eget designteam i samarbeid med Pringle of Scotlands kreative studio, og vil være tilgjengelig i butikker verden over, samt på hm.com fra 3. oktober.

Pringle of Scotlands karakteristiske ruter og jaquard preger kolleksjonen, men med en tvist.

– «Pringle of Scotland har en rekke samarbeid bak seg, og å jobbe med H&M har vært utrolig inspirerende. Vi er alltid på utkikk etter nye uttrykk for merket vårt, og vi håper at denne lekne og sportslige tilnærmingen faller i smak – både hos våre eksisterende kunder og hos H&Ms tilhengere verden rundt,» sier Katy Wallace, Brand Director i Pringle of Scotland i en pressemelding.

Det er klassiske strikkede plagg med karakteristiske Pringle-ruter, som blyantskjørt, strikkegenser og en skikkelig fin «bestefar»-cardigan i hvit, brun og grå, og vår favoritt fra kolleksjonen; den grå strikkede genseren med mønster, høy hals og trendy ballongermer. Silkeskjerfene med logo er også lekre garderobeklassikere vi sikler på fra samarbeidet.

I tillegg er det veldig sporty street wear i svart og hvit med Pringle-logoen og ribbestrikkede luer med logo – disse blir garantert en hit i høst og vinter.

Ikonisk

Fargepaletten består av sennepsgult, grått og lysebrunt med neongule kontraster.

Plaggene er blant annet laget av resirkulert polyester, økologisk bomull, ull og myk viskose.

Og det er også noe for fasjonable hundeelskere og deres firbeinte i H&Ms kule samarbeidskolleksjon med Pringle of Scotland; To supersøte hundegensere.

– «Det å samarbeide med Pringle of Scotland, et merke med en så tradisjonsrik og imponerende historie, har vært utrolig gøy. Vi har hentet fram merkets ikoniske mønstre og gitt dem et moderne og sporty uttrykk, og jeg er stolt over at vi har klart å skape et utvalg av plagg i materialer som resirkulert polyester, ull og økologisk bomull. Jeg gleder meg veldig til å se kundene våre style plaggene på sin egen måte,» skriver Maria Östblom, Head of Design Womanswear i H&M i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS