Helena Christensen x H&M

Foto: H&M

Den tidligere supermodellen Helena Christensen lanserer kolleksjon med H&M.

Publisert Sist oppdatert

Helena Christensen x H&M: Mens hun er mest kjent for sitt arbeid foran kameraet, blir den tidligere supermodellen Helena Christensen stadig mer kjent for egen fotografering.

Denne våren slår hun sammen med H&M for en kapselkolleksjon med fotografiene hennes!

Se hva vi ønsker oss fra H&M nå her!

Helena Christensen x H&M

I et studio i København er en verdensberømt modell på jobb, men denne gangen bak kameraet. Helena Christensen er en av de originale supermodellene fra 90-tallet, sett på forsidene til utallige magasiner og en motefavoritt på catwalken.

I dag er hun også en kjent mote- og kunstfotograf.

Denne våren slår hun sammen med H&M for en liten og vakker kapselkolleksjon.

For dette samarbeidet opprettet Helena Christensen en serie fotografier av blomster, som er trykket på en rekke T-skjorter, gensere og hettegensere.

Uanstrengt, men edgy

Helena Christensen x H&M har en uanstrengt, men edgy stemning.

– Det har vært en veldig kul opplevelse å samarbeide med H&M, siden jeg ikke bare har kunnet se fotografiene mine komme til live på klær, men også fikk se på dem gjennom objektivet mitt mens jeg tok kampanjebildene, sier Helena Christensen i en pressemelding. Foto: Helena Christensen

Fargepaletten av hvit, svart og grå gir en ren bakgrunn for Christensens fotografier.

Løs hvit t-skjorte med blomster-fotografi, kr 149.

Løs sort t-skjorte med blomster-fotografi, kr 149.

– Vi er glade for å samarbeide med Helena Christensen. Fra sitt arbeid bak og foran kameraet til magasiner eller dufter, pluss hennes veldedige arbeider, er hun et sant ikon. Og hennes vakre fotografier av blomster for dette samarbeidet ser fantastisk ut på streetwear-inspirerte design fra 90-tallet, sier Maria Östblom, sjef for design av dameklær hos H&M i pressemeldingen.

Oversized hettegenser med blomster-fotografi, kr 249.

Kampanjen inneholder fire sterke personligheter: Den danske skuespillerinnen og modellen Klara Kristin, den svenske stigende modellstjernen Oumie Jammeh, den amerikanske artisten og modellen Janiece Dilone og Helena Christensens niese Sarah-Sofie Sonne.

Helena Christensen x H&M-kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte butikker over hele verden, så vel som på hm.com, fra 30. januar.

– Jeg ønsket å fange morgendagens generasjon, oppmuntre dem til å være seg selv og la deres personligheter skinne

Powered by Labrador CMS