Michelle Obama i norsk design!

Kan du gjette hvem som står bak den lekre drakten?

Publisert Sist oppdatert

I kveld gjester Michelle Obama Oslo Spektrum, og ELLE kan bekrefte at den tidligere førstedamen er ikledd en skreddersydd smokingdrakt med panterbroderier på slagene og smaragdgrønt taftbelte med en blondetopp under fra norske Dundas.

– "Teamet kontaktet oss og det var lett å si ja. Jeg har alltid vært fan av Michelle og det var en hyggelig overraskelse at hun valgte Norge for å bruke mitt design", sier Peter Dundas i en sms til ELLE.

https://www.instagram.com/p/BwIKZ9dnt74/

Michelle Obama la selv ut en Instagram-video rett før hun entret scenen i Oslo Spektrum som viser den lekre smokingdrakten signert Peter Dundas.

Strålte i Dundas

Michelle Obama på “Becoming: An Intimate Conversation With Michelle Obama” I Oslo Spektrum i kveld. Foto: Rune Hellestad - Corbis/Corbis via Getty Images.

Tidligere denne uken har Michelle Obama gjestet både Stockholm og København med turneen sin «Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama», der har hun vært ikledd både svensk og dansk design.

Michelle Obama ikledd en skreddersydd drakt fra Acne Studios. Foto Michael Campanella/Getty Images.

I Stockholm hadde hun på seg en skreddersydd drakt fra Acne Studios, mens hun i København hadde på seg en skreddersydd drakt fra Stine Goya.

Forventingene har derfor vært høye til at Michelle ville benytte seg av norsk design i Oslo i kveld.

Og som hun innfridde!

Powered by Labrador CMS