Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei WATCH GT 3 Pro

Fra trening til fest – Klokken vi sverger til!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Huawei

På jakt etter en ny klokke? Vi har funnet klokken som både kan brukes på trening, og som er lekker og elegant på håndleddet ditt.

Nye Huawei Watch GT 3 Pro er en smartklokke med elegant og eksklusivt design, samtidig som den har bransjeledende batteritid og alle de funksjonene du ønsker for en sportsklokke.

Huawei Watch GT 3 Pro

– En trendy og smart klokke til allslags bruk

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition kr 3990.

Klokken er for mange prikken over i-en til ethvert antrekk. Noen sverger til det tidløse og klassiske, andre etter design og trend eller smart teknologi.

Det siste tiåret har det skjedd mye på klokkefronten i lys av teknologisk innovasjon. Det tidløse smykket har gått fra å være noe som viser tiden og som tikker av for din personlige smak, til å bli en kompanjong for både trening og hverdagssysler.

Nye WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition kommer med en ramme i både gull og sølv, og er inspirert av skjellets korrugerte rør og krusningen på havet. Urkassen har 24 utsøkte «bølger» som symboliserer 24 timer og 24 soltermer. Klokken kombinerer de klassiske designelementene fra øst og vest, og tolker en annen type estetikk med et nytt designspråk, for å tilfredsstille fantasien til en luksusklokke.

Kombinerer design med brukervennlighet

I tillegg til å treffe på flere designelementer, er også brukervennlighet i forsetet i Huaweis WATCH GT 3 Pro. Klokken har hele 7-dagers batterilevetid, og trenger kun å lades i 10 minutter for en hel dag med bruk. Det finnes også en rekke muligheter for måling av både helse og trening, i tillegg til over 100 ulike treningsmoduser.

For å få din helt personlige vri kan du også velge mellom over 10.000 nedlastbare design på urskiven. I klokken finner du også flere andre egenskaper som kommer deg til nytte i hverdagen:

  • I helseappen kan man overvåke egne aktiviteter og helse, som hjertefrekvens. De som liker å trene utendørs vil også ha glede av den innebygde GPSen med dobbel frekvens som kan oppgi din posisjon med langt større nøyaktighet enn før.
  • Hør på musikk ved å koble øretelefonene direkte til klokken via Bluetooth, på den måten slipper du å ha med mobilen på løpetur.
  • Svar på telefonsamtaler eller SMS direkte fra klokken.

Huawei WATCH GT 3 er kompatibel med både Android og IOS.

Powered by Labrador CMS