Månedshoroskop: desember

Foto: @irinahp

Slik blir desember og julen for ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Horoskop desember 2018:

Den glade, sosiale og frittalende Skytten sjarmerer de fleste. Til tross for at hun går sine egne veier og ikke er den beste på samarbeid, så fungerer hun fint i grupper. Hun er konstant rastløs, og sliter ofte med å bestemme seg – både når det gjelder jobb, forhold og bolig. Skytten er overbevist om at hvis hun velger ett alternativ, så vil hun gå glipp av noe bedre rundt neste hjørne, og dette er noe hun sliter med hele livet. Den kvinnelige Skytten har en fri natur, og har ofte problemer med å forholde seg til det hun selv anser som unødvendige regler.

Væren 21/3 – 20/4

I løpet av desember øker tempoet betydelig, og det gjelder å holde seg frisk, og ikke slurve med mat og søvn, om du skal greie å henge med i svingene. Det er ikke bare på jobben du har mye å gjøre; det er også fullt opp på privaten. Akkurat nå er du veldig populær, og det fins ikke den festen eller middagen du ikke er invitert til. Venus bidrar til at du er sosial, og gjør det vanskelig for deg å velge blant all moroa. I jula får du endelig slappet litt av.

Tyren 21/4 – 21/5

Du har det travelt nå i desember, men det er du innstilt på – og du har det moro. Det blir en begivenhetsrik måned, med fokus på resultater og at du presterer mer enn forventet. Måneden dreier seg mye om familien, men også om beslutninger i forhold til jobb og bolig. Du føler at det er en forandring på gang, og du prøver å vende deg til tanken. Jula blir harmonisk, og nyttårsaften akkurat så glamorøs som du ønsker ...

Tvillingene 22/5 – 21/6

Det blir en interessant start på desember, som preges av både sykdom og andre utfordringer. I løpet av denne perioden går det opp for deg at du har tatt en og annen feil beslutning i livet. Akkurat nå lever du for jobben istedenfor å jobbe for å leve. Prøv å finne en bedre balanse mellom arbeid og fornøyelse. I slutten av desember møter du en person som endrer synet ditt på en del områder i livet. Vedkommende får deg til å ønske å ta det litt mer med ro.

Krepsen 22/6 – 22/7

Desember blir mulighetenes måned, både på jobben og i privatlivet. Du har begynt å rive ned noen av murene rundt deg, og nå tør du å slippe mennesker du bryr deg om inn i livet ditt. I løpet av høsten har du fått fornyet selvtillit, og dette bidrar til at du ikke lenger er like redd for å bli såret eller å få hjertet ditt knust. Jula dreier seg om familien, og for deg er dette er årets viktigste fridager.

Løven 23/7 – 23/8

Desember preges av både sorg og glede. I begynnelsen av perioden tar du avskjed med en person du er glad i, og dette blir tøft – men samtidig vet du at det er til det beste både for deg og denne personen. Midten av måneden byr på flere positive beskjeder, og du kjenner at livet er i ferd med å snu. Slutten av desember blir festlig, men veldig intensiv. Glem for all del ikke å ta en pause mellom slagene.

Jomfruen 24/8 – 23/9

Desember blir hektisk, og mye denne måneden handler om julen og utgifter. Det blir en fin, men kostbar periode; du bruker en del penger på ting du ikke trenger, men som du bare har så fryktelig lyst på. Dette impulsive shopping-begjæret forårsakes av en kombinasjon av Mars, Venus og Sola. Så lenge du holder deg innenfor budsjettet, blir dette en forholdsvis harmløs innflytelse. Nyåret kan by på en overraskende flørt.​

Vekten 24/9 – 23/10

Du stresser mye i desember, og dette passer deg dårlig. Du misliker sterkt alle former for press, fordi dette rokker ved balansen din. I midten av perioden møter du en slektning, og du syns vedkommende blander seg opp i altfor mye. I jula får du kontakt med en person som du ikke har sett på lenge, og det blir både litt trist og fint på én gang. Nyttår byr på en avlutning og en begynnelse.

Skorpionen 24/10 – 22/11

I løpet av desember tar du en del personlige beslutninger. Nå når året går mot slutten, syns du det er på tide å ta tak i enkelte deler av livet ditt. Små endringer vil påvirke livet ditt overfladisk, men du kan rammes av en rastløshet som gjør at det tvinger seg fram en virkelig stor forandring. I jula passer du på å slappe av og sove mye.

Skytten 23/11 – 21/12

Desember blir en stressende, men fin måned. Det er mange krav til at du skal prestere, men du gjør det kanskje ikke så bra som sjefene dine hadde håpet. Privat lever du livet. Som singel flørter du med flere samtidig, og du trives godt med oppmerksomheten – selv om du ofte roter det til og havner i pinlige situasjoner. En venn bærer på en hemmelighet, og den vil bli avslørt i slutten av perioden. Siden du ikke har fått vite noe tidligere, blir du litt sur, men du kan samtidig forstå hvorfor vedkommende har valgt å ikke si noe før. Nyttårsaften blir din kveld, og den nytes til fulle med glitter, glamour og vakre løfter.

Steinbukken 22/12 – 20/1

Etter en fin, men masete start på desember, blir tempoet nå betydelig roligere. Du får mer tid til deg selv og tankene dine, og du innser at det kun er én person som stiller krav til deg – og det er du selv. Du må begynne å tenke på hvordan du vil prioritere i livet, og på hva som er viktigst for deg. I løpet av jula og nyttår får kjæresten din deg til å forstå hvilken vei du skal velge, og framtiden ser plutselig mye lysere ut.

Vannmannen 21/1 – 19/2

Du lander i deg selv og kommer i vater rent mentalt. Det har vært en tøff høst emosjonelt, men tiden har også vært givende – og det vil ta en stund før du greier å fordøye alt som har skjedd. I begynnelsen av måneden er det mye fest, middager og annen moro, men når jula nærmer seg, senker tempoet seg og du får tid til å hvile deg ordentlig. Nyttårsaften blir det god mat, hyggelig selskap og litt ekstra luksus. ​

Fiskene 20/2 – 20/3

I løpet av desember tar du en beslutning som vil prege framtiden. Det har vært mye fram og tilbake, men du har bestemt deg for å satse på det du tror vil bli det beste for deg. Du legger mye tid og engasjement ned i å bli bedre kjent med en person. Du har innsett at vedkommende har kapret en stor del av hjertet ditt, og at han eller hun har kommet for å bli. Jula blir koselig sammen med familien.

Stjernetegnene som passer sammen!

Husk dagens horoskop på ELLE hver dag!

Powered by Labrador CMS