Kan dette være din ultimate signaturduft?

Har du alltid drømt om å sette sammen din helt egen signaturduft? Det gjorde N.C.P. også.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Dermanor.

De fleste har en favoritt- eller en signatur-duft – en «jeg duft» som vi vanligvis holder oss til. Samtidig ser man at den moderne forbrukers etterspør mer personlige produkter innen duft og hudpleie. Med andre ord vil dette si at duft i aller høyeste grad er personlig, og noe vi knytter oss til rent emosjonelt.

N.C.P. har derfor laget unike, frittstående signaturdufter som lett kan personaliseres ved å legges lag på lag, også kalt layering. Hver dag opplever vi ulike stemninger og situasjoner der vi bytter klær, sminke og styling – så hvorfor ikke gjøre det samme med dufter?

Nå inviterer N.C.P. deg med i den kreative, men også personlige prosessen for å finne din perfekte signaturduft.

Med et ønske om å fremme det unike, og bidra til at andre kunne uttrykke den beste versjonen av seg selv her og nå, ble N.C.P. grunnlagt av fire gode venner; Steve Terry, Jonas Nilsson, Ash Pournour, og skuespiller Noomi Rapace. Sammen med dufthuset Givaudan og deres Perfumer Yann Vasnier har de skap 15 unike dufter.

15 unike dufter

Layering er allerede et kjent begrep i duftens verden. Teknikken består i å kombinere flere parfymer samtidig. Det høres kanskje komplisert ut, men det er enkelt og gir deg mulighet til å endre duft for sesongen eller en spesiell anledning. Det unike med N.C.P. sine prisvinnende parfymer er at de inneholder få ingredienser for å få frem renere og klarere dufter som enklere lar seg kombinere. I tillegg er alle duftene veganske og unisex. De 15 ulike duftene er fordelt på tre ulike duftlinjer og finnes i flere størrelser.

SEVEN FACETS – Disse duftene er selve grunn- eller baselinjen, som inneholder hele spekteret av de ulike duftfamiliene, og er selve kjerneproduktet til det unike «layering-konseptet».

BLACK FACETS – består av dypere mer komplekse dufter som som gir duften mer fylde og kompleksitet. Alle duftene kan brukes uavhengig eller kombineres med andre N.C.P. dufter gjennom layering.

GOLD FACETS – Dette er dufter med rot og hjerte i det orientalske, og er som en hyllest til de gamle og sjeldne oud-ingrediensene. Bruk Gold Facets når du vil tilføre mystikk, kompleksitet og luksus til din signaturduft.

N.C.P 706 Saffron & Oud 50ml, 1239 kr

N.C.P 701 Leather Vetiver 50ml, 649 kr

N.C.P 702 Musk & Amber 50ml, 879 kr

Slik finner du din ultimate signaturduft med N.C.P.

Duftene fra N.C.P. er spennende dufter hver for seg, og med sine få ingredienser er de perfekte til å bruke i kombinasjon gjennom layering. Dette gir deg muligheten til å finne din signaturduft – en duft som er unik for deg gjennom å kombinere flere dufter. N.C.P. Olfactives opererer etter tankesettet om at alt er mulig, og alt er lov.

Færre ingredienser gjør det enkelt å tilpasse din duft etter humør, stemning, sesong og situasjoner. Kanskje ønsker du å sette sammen en helt unik kombinasjon for en helt spesiell anledning?

Duftene kan bæres alene, eller de kan kombineres og dermed forvandles til en helt ny opplevelse. Det er som yin og yang. Det handler om balanse. Øk fyldigheten til en duft ved å kombinere den med en annen fyldigere duft, eller skap en lettere duft med en mer frisk og fruktig duft.

N.C.P 301 Jasmine Sandalwood 50ml, 649 kr

Du kan oppdage hele N.C.P-universet hos Fredrik og Louisa, og begynne jakten på din ultimate signaturduft. Du finner duftene også i 20 av Fredrik & Louisas fysiske butikker, samt på Steen & Strøm Beauty Hall by Fredrik & Louisa i Oslo.

Powered by Labrador CMS