C-Vitamin BOMBEN som er vår superhelt etter sommeren

Har sol, varme og late dager påvirket huden din i sommer? Vi har funnet et vidundermiddel for pigmentering og fine linjer som vi bare elsker!

Publisert Sist oppdatert

ANNONSE/ I SAMMARBEID MED SKINTIFIC/DERMALOGICA

I sommer lanserte Dermalogica et produkt som, etter vår mening, revolusjonerer hudpleie med C-vitamin. BioLumin-C Serum har beskyttet oss hele sommeren, men hvis du ikke har vært like heldig og endt opp med pigmentering og noen ekstra linjer i øyekroken, kan dette serumet være din redning.

Visste du at sol og andre miljøfaktorer kan bidra til å øke aldringsprosessen? Solstråler og forurensning gjør at huden frigjør skadelige stoffer som skaper linjer, slapp hud og pigmenteringsflekker. Så dersom du er en av dem som har omfavnet den varme sommeren med åpne armer og uten solfaktor, så kan det være at huden har tatt litt skade! Heldigvis kan du hjelpe den å beskytte og reparere seg selv, ved å introdusere den for et superserum proppfullt av C-vitamin!

BioLumin-C Serum er et nytt og avansert serum fra Dermalogica som er

formulert slik at den penetrerer dypere ned i huden. Andre C-vitaminserum blir ofte liggende på overflaten hvor de ikke får gjort nytten sin, eller fordampe før de rekker å trenge ned dit de skal.

The ultimate beauty hack:

I tillegg til store doser vitamin C, inneholder superserumet også eksfolierende syrer som fjerner døde hudceller som ligger i veien for at næringen skal trenge ned i porene dine. Bruk serumet etter rens og før fuktighetskrem for å gi huden din en skikkelig treat.

1: Rens og Peel med Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser

2: VITAMINBOOST: Dermalogica BioLumin-C Serum:

3: Fukt og beskytt deg mot fremtidige solskader med Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50

Superfood for huden. Vi bare elsker ingredienslisten til nyheten fra Dermalogica - olje fra chiafrø, Pagodetre-blomst og melkesyre. Her er C-vitaminen helt tydelig i godt selskap! Hvis du ønsker deg fukt, antioksidanter og en lett peel er dette produktet for deg!

Bruk noen dråper BioLumin-C Serum morgen og kveld mellom toner og før fuktighetskrem, massér den inn i huden og voilá! Vi elsker at dette serumet både smelter inn i huden og etterlater den fuktet og glødende -tvers igjennom!

Kjøp BioLumin-C Serum (30ml) hos din Dermalogica-klinikk eller her!

Powered by Labrador CMS