Derfor skiller ikke Angelina Jolie seg fra Brad Pitt ...

LONDON, ENGLAND - JUNE 13: UN Special Envoy and actress Angelina Jolie and Actor Brad Pitt attend the Global Summit to End Sexual Violence in Conflict at ExCel on June 13, 2014 in London, England. The four-day conference on sexual violence in war is hosted by Foreign Secretary William Hague and UN Special Envoy and actress Angelina Jolie. (Photo by Eamonn McCormack/WireImage)

Og det har ingenting med kjærlighet å gjøre!

Publisert Sist oppdatert

Det har versert en del rykter om at Brangelina har funnet tilbake til hverandre. Men ifølge kilder nære paret er ikke grunnen til at de fremdeles ikke er offisielt skilt på grunn av kjærligheten, men fordi Angelina Jolie er blakk.

"De er ikke på noen måte i ferd med å finne tilbake til hverandre igjen", avslører en kilde til magasinet Grazia. Sannheten er at Angelina har litt problemer med sin pengebeholdning og har ikke råd til å betale for en skilsmisse slik ting er akkurat nå. Angelina, som har hyret advokaten Laura Wasser, en av Hollywood's mest profilerte - og dyreste - advokater, har ikke råd til å betale for sin del av skilsmisseprosessen.

Angelina har lite penger?

Det høres kanskje rart ut, men offentlige dokumenter Grazia har hatt tilgang på, viser at Angelina tok opp et lån på 17 millioner dollar på huset sitt i LA, som er verdt 24 millioner dollar. Hennes luksuriøse levemåte og det faktum at hun ikke har hatt en stor rolle i en film siden Maleficent i 2014 er en av hovedgrunnene til at hun tok opp lånet.

Å være Angelina Jolie er dyrt, sier kilden til Grazia. Hennes sikkerhetsvakter koster alene 40.000 dollar i måneden og hun insisterer på å ha en privat nanny til hvert av sine barn. Hun har fremdeles den samme livsstilen som hun hadde mens hun levde med Brad Pitt, men uten tilgang på hans penger, har hun ikke like god råd som før.

Angelinas siste film, By The Sea, som kom ut i 2015, ble en flopp. Og hennes nye, store prosjekt for Netflix, First They Killed My Father, er heller ikke forventet å bli en stor hit. De siste årene har Angelina mistet interessen for å spille i store Hollywood blockbusters, og foretrekker heller å spille i filmer hun personlig har mer lidenskap for, men som gir færre penger i kassa.

Før hun separerte seg fra Brad, hadde hun som mål å trekke seg fra filmbransjen og heller fokusere mer på politikk og samfunnsrelaterte temaer som opptar henne. Ironisk nok, nå som hun ikke har Brad lenger, er hun kanskje nødt til å spille i filmer med større budsjetter igjen?

Powered by Labrador CMS