Slik styler du 'denim on denim'

Foto: Instagram @pernilleteisbaek

90s-looken vi aldri går lei av.

Publisert Sist oppdatert

Denim on denim-looken er en tidløs klassiker og det er det ikke bare vi som synes. Både Gigi Hadid, Pernille Teisbaek, Annabel Rosendahl og Camille Charriere har allerede rocket looken i år.

"Denim on denim"

Nå som høsten nærmer seg er denim-looken en fin og naturlig styling å gå for i overgangen fra sommerklær til høstklær, synes vi. Jeansen kan styles med en jeansjakke, både åpen og lukket, mens for eksempel denimskjørtet kan styles med en åpen jeansskjorte med en stripete genser eller T-skjorte til. Alle denimplagg kan nemlig kombineres og styles sammen – akkurat derfor er denimplagg genialt.

Denim on denim-looken kan styles med både høye og lave boots, men også sandaler eller sneakers. Vil du gå for en mer chic look styler du double denim med et par pumps.

En stil jeg gleder meg til å bruke i høst er cowboy-boots stylet med et par jeans og en oversized denimskjorte tucket i jeansen – ELLEsk. For et litt mer sporty uttrykk er det kult å style antrekket med accessories som caps og en klassisk veske. Vil du bryte opp antrekket litt er det perfekt å bruke et belte til.

Vi skal nok ikke se bort ifra at denne looken vil være en go to-look for flere denne sesongen.

Slik styler du double denim

Gigi Hadid styler denimskjorta med en denimshorts og Converse – en klassisk sommerferie-look spør du oss.

https://www.instagram.com/p/CR2FGJsHusK/

Vi inspireres av Pernille Teisbaek som går for den sporty looken og kombinerer jeans med en denimskjorte. Dette styler hun til en caps, chunky boots og en klassiker fra Louis Vuitton.

https://www.instagram.com/p/CO8fhKIlKCA/

Vi tviholder på sommeren litt til akkurat som Annabel Rosendahl. Med en denimjakke fra Isabel Marant stylet med en denimshorts, hvit T-skjorte, caps og sneakers er dette en look vi gjerne går for i august om varmen blir værende.

https://www.instagram.com/p/CQt2hykj5WE/

Franske Camille Charriere er selvfølgelig også oppdatert på den tidløse denim-stylingen og rocker naturligvis stilen. Hun styler en denimskjorte og et par jeans på «den franske måten», nemlig med et silkeskjerf knytt rundt halsen. Dette styler hun til hvite boots.

https://www.instagram.com/p/CIQsKuQjU5T/

Shopping: Denimplagg

Denimjakke fra Loewe/Net a porter, kr 10 031.

Jeans fra Zara, kr 449.

Denimskjorte fra Isabel Marant Étoile/Moniker, kr 3299.

Jeans fra & Other Stories, kr 690 (annonse).

Denimskjorte fra H&M, kr 139 (annonse).

Jeans fra Re/Done/Net a porter, kr 3598.

Denimjakke fra & Other Stories, kr 890 (annonse).

Denimskjørt fra H&M, kr 199 (annonse).

Denimjakke fra Isabel Marant/Moniker, kr 5099.

Denimshorts fra Ganni, kr 1695.

Powered by Labrador CMS