ANNONSE:

Den perfekte julegaven til de som trenger et pusterom i hverdagen!

En deilig og behagelig opplevelse å gi til en som har alt! 

Publisert Sist oppdatert

Når vinterkulden kryper inn og julelysene skinner, setter vi i ELLE i gang med vår årlige jakt på den perfekte julegaven. Hva gir man til den som har alt, eller til den som fortjener et pusterom i hverdagen? I vår søken etter unike opplevelser har vi oppdaget en skjult perle som tilbyr mer enn bare en gave – den tilbyr en reise til ro og velvære. 

Bli med oss på et eventyr til et av Norges fremste spa-sentre.

En vektløs flukt: Den ultimate julegaven til kjæresten eller en du er glad i!

En oase i byen

Med lokasjoner i Oslo, Drammen, Trondheim, og Jæren ved Stavanger, har Bare Flyt blitt et favorittsted for dyp avslapning og velvære. Vårt besøk til Oslo-senteret var en øyeåpnende opplevelse. Fra det øyeblikket vi trådte inn, ble vi tatt med på en reise langt bort fra hverdagens stress og jag.

Floating: En opplevelse utover det vanlige

Bare Flyt sin hovedattraksjon er floating, en opplevelse alle virkelig bør prøve. Forestill deg å flyte vektløst i saltrikt vann, hvor alle sansene dine slås av, og du opplever en dyp form for avslapning som minner om det astronauter føler i verdensrommet. Det er ikke bare avslappende; det er transformasjonelt.

En perfekt par-date

For par som søker en spesiell opplevelse sammen, tilbyr sentrene "parflyt" – en intim og unik avkobling som fører dere nærmere hverandre. Og dersom du ønsker en egen opplevelse mens din partner har sin, er "venneflyt" i separate tanker også et fantastisk alternativ.

Mer enn bare floating

Etter en flyteseanse, kan man fortsette avslapningen i en infrarød badstu, eller avkjøle seg i iskulpen. Man kan også unne seg en herlig massasje. Kroppen er allerede i en tilstand av dyp avslapning, noe som gjør massasjen enda mer effektiv.

I en verden hvor vi ofte glemmer å ta vare på oss selv, tilbyr disse spa-sentrene en flukt til ro og avslapning. Enten det er en julegave til en du har kjær, en venn, eller kanskje en velfortjent behandling for deg selv, er dette en opplevelse som gir mer enn bare avslapning - det er en reise til en dypere forståelse av hva det betyr å virkelig hvile.

Bestill gavekort online! 

Dette er den perfekte julegaven til den som har alt eller som trenger litt ekstra omsorg nå i vinterkulda. 

Hos Bare Flyt kan du kjøpe digitale gavekort – en praktisk og umiddelbal gave, lett tilgjengelig online. 

Powered by Labrador CMS