ANNONSE:

Den beste teen serverer du selv

Lipton gjør det enkelt å invitere til Afternoon Tea hjemme.

Fordi det er faktisk like fab å invitere til Afternoon Tea hjemme.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Lipton. 

Det er ingen bombe at mange har fått dilla på det populære konseptet Afternoon Tea. Så klart vi vil sitte å skravle med venninnegjengen over en rykende kopp te, digg fingermat - og kanskje noen bobler attåt

Det er ganske fabulous å møte venninnegjengen i en eller annen fresh tea lounge eller chic hotellbar - men du kan gjøre Afternoon Tea enda mer spesiell ved å invitere hjem til deg selv.

3 hacks for Afternoon Tea hjemme

Lipton har vært ledende innen te helt siden 1880-tallet. De vet at det å invitere til eget teparty er både gøy og enkelt. Spesielt med disse tipsene og triksene!

1. Smørbrød er veldig typisk Afternoon Tea. For å få riktig look, smør flere ulike typer i doble brød - og husk å kutte vekk skorpen etterpå!

2. Etasjefat som bugner over av digg snacks gir akkurat riktig mood for ethvert teselskap. Derimot trenger du slettes ikke gå til innkjøp av noe du ikke har - du kan enkelt stable tallerkener med kopper eller glass i mellom.

Det er enkelt og gøy å invitere venninnegjengen på Afternoon Tea.

Og en ting til - man spiser seg fra bunnen og oppover i et etasjefat. Dander derfor sandwicher og oppkuttet grønt nederst, og småkaker, bakst og frukt øverst.

3. Småkaker er et must, men det trenger ikke være komplisert for å bli godt. Hos Lipton sverger de til en småkakehack du kanskje ikke har testet før - nemlig sjokoladepålegg på vanlige pølselomper. Litt sånn crêpes à la Norge, eller hva?

Spill the tea med Lipton

Selv om både digg snacks og litt gossip er like viktige ingredienser i oppskriften på den perfekte Afternoon Tea, er det teen som står i sentrum. Så first things first  når du skal invitere hjem: teutvalget ditt.

Som host with the most, bør du sørge for at gjestene dine kan velge mellom noen ulike typer te. Hva med å servere disse?

Sort te - klassikeren

Sort te er kraftg og rik, og en go-to for mange. Den er også et Afternoon Tea-must, fordi den passer så godt til mat med mye smak, som smakfulle smørbrød med ost, kjøttpålegg og lignende. Liptons klassiske Earl Grey og Yellow Label er sikre vinnere - men også andre smaker som Blue Fruits eller Peach & Mango passer fint inn!

Et utvalg ulike teer er et must når du skal holde teselskap.

Grønn te - lett og frisk

Grønn te bare føles sunt og bra. Det er en mildere tevariant, og den kan faktisk få frem mer fylde og smak i lette matretter som salater og sandwicher med laks, kylling og kalkun. To grønne teer som passer perfekt til teselskapet ditt er Mandarin & Orange eller Intense Mint.

Fruktig te - til desserten

Ingen Afternoon Tea uten småkaker, vel! De fruktige teene er som skapt for kaker og desserter som sjokolade og bær. Blant Liptons Taste Collection kommer du til å finne noe som passer godt!

Iste - forfriskende

Iste er alltid digg - og gir deg mange muligheter. Enten du foretrekker en tradisjonell, duggfrisk mugge med iste og isbiter eller prøver deg på en fresh velkomstdrink, kan iste på menyen gi teselskapet ditt det lille ekstra. Liptons istepulver, i smakene Peach, Mango og Lemon, gjør det veldig enkelt for deg.

Velkommen i klubben

Er du en ekte teelsker - eller en ekte Afternoon Tea-elsker - har vi gode nyheter: Lipton lanserer kundeklubb. Hver måned vil det komme nye konkurranser, og medlemmer vil også få mulighet til å delta på diverse arrangementer.

Da Lipton ble født, skapt av Sir Thomas Lipton på 1880-tallet, var te en ekte luksusvare. Allerede fra starten var han lidenskapelig opptatt av at te burde være noe alle kunne nyte - også hjemme.

For Lipton, handler imidlertid ikke te bare om menneskene som drikker den - natur og bærekraft står også i sentrum. Tekoppen som lyser opp dagen din skal også lyse opp fremtiden til alle tebøndene og familiene deres.

Og visste du at det var Sir Thomas og Lipton som var førstemann ut med både te i teposer og bryggeinstruksjoner på telappen?

Medlemmer som melder seg inn i kundeklubben før 10. mai blir med i trekningen om å vinne en Samsung - Galaxy S24 Ultra!

Hele vennegjengen på teselskap? Ja, takk!
Powered by Labrador CMS