Deco: Ukas ønskeliste

Foto: Essei design & produsentene

Slik vil vi dekke bordet nå.

Publisert Sist oppdatert

Vi er snart halvveis i september, og romantiseringen av høsten har for lengt passert alle advarsler om klisje. Regn er plutselig "fint vær" og Chet Baker har inntatt alle hjemmets høytalere på ubestemt tid.

Og ikke nok med det – det skal selvfølgelig også planlegges middagsselskap. Utallige middagsselskap. Derfor er ukas ønskeliste dedikert til nettopp det.

Det trenger ikke å være så komplisert med middagsgjester. Server en deilig pasta, eller noe enkelt og digg som kan putre og "lage seg selv" (les: vi vet alle at det ikke finnes noe som virkelig "lager seg selv" – men det kan fremstå sånn) og tiramisu til dessert. Oppskrift på det finner du her.

Når det kommer til selve atmosfæren rundt bordet kommer du langt med blomster, tente lys og en god spilleliste. Ja, også er det lurt å invitere bra folk – det hjelper alltid.

Uansett, her har vi samlet noe av det vi gjerne vil dekke og pynte med denne høsten.

Dette ønsker vi oss til hjemmet nå

Spisebord fra Menu (Ø120), 36.090,-

Androgyne-serien er designet av den norske arkitekten, Danielle Siggerud, for Menu, og dette spisebordet er en av våre store favoritter fra serien.

Spisebrikke fra Arket (38 cm), 90,- (annonse)

Apollo cocktailglass fra Essei (2-pk), 460,-

Dersom du allerede ikke har sikret deg Apollo cocktailglass fra norske Essei, er de virkelig å anbefale. Apollo kan både brukes til cocktails, bobler, dessert og snacks – dessuten er de dødslekre på bordet.

Middagstallerken (28,5 cm) fra Essei, 495,-

Servietter i lin (2-pk), 139,- (annonse)

Hvite servietter i lin sørger for fin stofflighet når du dekker bordet, og har dessuten en åpenbar praktisk funksjon.

Serveringsbrett fra H&M Home, 299,- (annonse)

Server desserten eller drinkene på et lite serveringsbrett.

Serveringsfat fra H&M Home, 299,- (annonse)

Store, rause fat er gull verdt for en sosial og avslappet middag. Du kan gjerne kombinere flere ulike design – nytt som gammelt. Det skaper et mer personlig bord.

Serveringsbolle fra HK Living, 299,- (annonse)

Minivase fra H&M Home (5 cm), 99,- (annonse)

Høy minivase fra H&M Home (11 cm), 99,- (annonse)

Små vaser er perfekt for deg som elsker å ha blomster på bordet under middagen, men som også vil se gjestene dine. Disse bygger nesten ingenting i høyden og kan plasseres enten sammen i gruppe eller rundt omkring på bordet.

Sist, men ikke minst: Tenn lys og senk skuldrene.

Powered by Labrador CMS