skjønnhet

De beste anti-frizz-produktene til håret 

Annabel Rosendahl på plass i regnværet på den første dagen av CPHFW.

Produktene som redder statisk og frizzy hår. 

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke noe annet å si enn at været er rimelig vekslende for tiden, og det ser ikke ut til å gi seg med det aller første. Er du av dem som sliter med frizzy hår i dette været, så er du ikke alene. 

Når det regner blir det mer fuktighet i luften og når tørt hår trekker til seg fuktighet, utvider de seg og håret ser «bustete» ut. For å redusere denne prosessen, er det viktig å tilføre håret nok fuktighet – både ved hjelp av gode sjampoer, balsamer og masker. I tillegg kan det være lurt å bruke et stylingprodukt mot frizzy hår i tillegg. 

Når vi nå går inn i en kaldere tid, kan håret fort bli statisk. Luften blir tørr – i motsetning til når det regner. Selv om det er to ulike årsaker til at håret blir «bustete», er løsningen ganske lik: Tilføre rikelig med fuktighet – her er våre favoritt-hårmasker. 

5 produkter mot frizzy hår

En stylingkrem som pleier, reparerer og styrker håret, i tillegg til å motvirke frizz i opptil 72 timer. 

Her er våre favorittprodukter til hodebunnen. 

En leave-in-spray som er fin å bruke før føning eller krøll- og rettetang – som også motvirker frizz.

Et super leave-in-produkt som holder gjennom 3-4 sjamponeringer. 

Humidity Blocker fra Joico er et slags «alt i ett»-produkt. Det tilfører masse fukt, fungerer som varmebeskytter og bekjemper frizzy og statisk hår. 

Nye Frizz-Fighter fra Ida Warg Beauty fjerner fly-aways og hjelper å bekjempe frizz – i tillegg er den helt perfekt å ha med i veska. 

Fem fine: Milky neglelakk. 

Powered by Labrador CMS