Podcast: Len deg tilbake, press play og sug til deg de aller beste tipsene fra flere av de mest eminente eksperter på pengefeltet.

Girlboss Radio

I denne podcasten tar den amerikanske forretningskvinnen og forfatteren Sophia Amoruso med deg inn i den store verdenen av entreprenørskap, og hva det vil si å være en kvinne i sjefstolen. Amoruso snakker penger, hva suksess innebærer, og hvordan du kan oppnå begge deler på en tøffere og klokere måte.

Listen over rå gjester er lang og spenner seg fra alt fra Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr og Sarah Jessica Parker, til poet og forfatter Rupi Kaur og Emily Weiss, grunnleggeren av nettmagasinet og it-merket Glossier.

Podcast: Dine Penger – Pengerådet 

Dine Pengers Andreas W. Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim serverer deg gode og konkrete tips til hvordan du kan få en romsligere økonomi. Episodene har oversiktlige og aktuelle navn som «Boliglån, tips og førstegangskjøpere», «Spis godt på stramt budsjett» og «10 råd for bedre økonomi».

Tips: Smartere å kjøpe Chanel enn å kjøpe aksjer!

The Tim Ferriss Show

Podcasten til foredragsholder, entreprenør og forfatter Tim Ferriss har lenge tronet på toppen av listen over de mest nedlastede poddene på iTunes, og ikke uten grunn. Å høre på The Tim Ferriss show gir deg litt følelsen av å lytte til en privat samtale mellom skikkelig inspirerende folk. Hør blant annet Karlie Kloss, Tony Robbins og Vince Vaughn dele noen av sine absolutte suksessøyeblikk innen business og diverse life hacks de har lært opp gjennom sine karrierer.

Podcast

Finanspodden 

Lyst til å lytte til de mest innflytelsesrike og inspirerende finansprofilene som snakker om sine erfaringer fra en fantastisk og inspirerende karriere? Da er denne podcasten noe for deg! Her blir du servert personlige fortellinger, tips og råd fra noen av søta brors fremste foredragsholdere og investorer.

Smarta pengar

Privatøkonomi-ekspertene Jenny Petersson og Hans Bolander fra den svenske dagsavisen Dagens Industris guider og hjelper deg med å ta skikkelig kontroll over privatøkonomien din.

Afford Anything 

Eiendomsinvestor, blogger og influencer Paula Pant sitt motto er: «You can afford anything, but not everything». Pant fokuserer mye på alle de økonomiske valg vi hele tiden tar, hver eneste dag, i både liten og stor skala, og hvordan du på best mulig måte tenker smart rundt disse og går for alternativer som virkelig gagner lommeboken din.

Snurr podcast!

Hørt disse podcastene? 

Relatert

Ida Marum

De profesjonelle: Ida Kristine Marum

Ida Kristine Marum er Nordic PR & Communication Manager hudpleiesuksessen, ZO Skin Health. 
The Nail Studio Oslo

De profesjonelle: Joanne Zhou

Joanne Zhou (30) er CEO og grunnlegger av The Nail Studio i Oslo, som på kort tid, siden åpningen i 2019, har blitt en stor favoritt i Oslo.
Rue botanics

Grønn gründer​

Møt Kristina Dunn, grunnleggeren av Oslos 
første plantebaserte 
couture hudpleiemerke, 
RUE Botanics.​