Refses for å kysse datteren på munnen

Folk har delte meninger om at David Beckham kysser datteren sin Harper (7) midt på truten...

Publisert Sist oppdatert

Det har stormet rundt David Beckham den siste tiden etter at han la ut et søtt bilde av seg selv og datteren Harper som kysser hverandre på munnen mens de står på skøyter i London.

Men det uskyldige bildet har fått nett-trollene til å steile – Mange mener det er feil av en far å kysse sin datter på leppene.

Les også: Spice Girls er tilbake...

Foto: @davidbeckham

En følger postet følgende «Jeg bryr meg ikke om hva noen sier, det er helt feil av en far å kysse sitt barn på munnen». En annen skrev «Hun er datteren din.. Hvorfor kysser du henne på leppene? Det bør være din kones oppgave.»

Davids lojale fans tok fort til motmæle og støttet han på Instagram, og mente det var sykt å ødelegge et helt uskyldig og naturlig bilde:

«Det er et vakkert bilde av en kjærlig far. Hvorfor må folk ødelegge noe så uskyldig?»

David Beckham, som er far til Brooklyn på 19 år, Romeo på 15, Cruz på 13 og Harper på 7, legger ofte ut bilder av seg selv og barna sine på Instagram. Der deler han alt fra private feriebilder til aktiviteter han gjør sammen med barna.

Vil bare vise barna kjærlighet

Foto: @davidbeckham

Dette er heller ikke første gang David blir kritisert for å kysse datteren sin på munnen. I fjor ble David nødt til å forsvare seg selv. Da fortalte han pressen at han og Victoria alltid har vært veldig kjærlige mot barna sine og at han alltid har kysset alle barna sine på munnen. "Det er slik jeg og Victoria har blitt oppdratt, vi vil vise barna våre kjærlighet og vi kommer alltid til å beskytte de og støtte de."

Kilde Daily Mail.

Les også:

Søskenstrid i den britiske kongefamilien

Sarah Jessica Parker avslører detaljer om Sex in the City 3

Powered by Labrador CMS